Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

βαρυ



Σίγουρα δε φαντάζεστε ποιο είναι το πιο βαρύ όργανο του σώματος!

Αν απαντήσατε ο εγκέφαλος, η καρδιά ή το συκώτι κάνατε… λάθος, καθώς το βαρύτερο όργανο του σώματός μας είναι το δέρμα, που προστατεύει τα υπόλοιπα, ενώ επίσης ρυθμίζει και τη θερμοκρασία.



Ολυμπιακός: Ολικό «λίφτινγκ» για το Κύπελλο

Ιδιαίτερα βαρύ ήταν το κλίμα στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού και ο Μπέσνικ Χάσι δεν είπε το παραμικρό στους ποδοσφαιριστές. 

Ο Κοσοβάρος τεχνικός δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές, ενώ κανείς τους δεν είχε διάθεση για συζήτηση. 



Βαρύ πένθος για τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Έφυγε από την ζωή η κόρη του

Βαρύ πένθος και ανείπωτος πόνος στην οικογένεια του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, καθώς πέθανε η 33χρονη κόρη του, Έλμα, η οποία έδινε μάχη με τον καρκίνο.



Βαρύ το κλίμα για τον… Γιάννη Μπουτάρη

∆ύσκολες ηµέρες περνά ο Γιάννης Μπουτάρης εξαιτίας των εσωτερικών αναταράξεων που καταγράφονται εσχάτως στην «Πρωτοβουλία».

Μάλιστα, πολλοί λένε ότι µε τη διαφοροποίηση των «4» (Αβραµόπουλος, Κουράκης, Αρβανίτης και Ζέρβας) αλλά και την ετοιµότητα που δείχνουν και άλλοι να αντιδράσουν, η παράταξη που διοικεί τον δήµο έχει χάσει την πλειοψηφία στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο.



Η αυτοκτονία του συζύγου φέρνει σοβαρές αρρώστιες

Μετά από μια αυτοκτονία το πένθος ενδέχεται να είναι ακόμη πιο βαρύ για τον άνθρωπο, που ψάχνει μάταια να βρει τι έφταιξε και ο/η σύντροφός του έκανε το απονενοημένο διάβημα... Κι αυτό το κενό που αισθάνεται, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την υγεία του, όχι μόνο την ψυχολογική.



Βαρύ πρόστιμο στην εταιρεία παραγωγής για το ατύχημα του Χάρισον Φορντ

Η εταιρεία παραγωγής Foodles Production καταδικάστηκε από ένα βρετανικό δικαστήριο να καταβάλει πρόστιμο ύψους 1,76 εκατ. ευρώ διότι δεν είχε εφαρμόσει επαρκή μέτρα για την προστασία των ηθοποιών και των εργαζόμενων της, μετά το ατύχημα που είχε ο Αμερικανός ηθοποιός Χάρισον Φορντ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τελευταίου σίκουελ του Star Wars.