Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

βαριες



Παραίτηση του Διευθυντή Τεχνολογίας της ΕΡΤ με βαριές κατηγορίες

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας της ΕΡΤ, Νίκος Μιχαλίτσης με αιχμηρή επιστολή η οποία περιλαμβάνει βαριές κατηγορίες κατά της διοίκησης.  



Κοτζιάς: "Ούτε επί χούντας δεν διασύρθηκε έτσι η Ελλάδα" - Βαριές κουβέντες σε δικαστήριο στην Κύπρο

 Βαριές εκφράσεις αντάλλαξαν σε επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και ο δικηγόρος του Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου, αναφορικά με τη διαφορά που προέκυψε μεταξύ της Μητρόπολης Κύκκου και Τηλλυρίας και της ελληνικής Κυβέρνησης σε σχέση με οικόπεδο στη περιοχή Έγκωμης, στη Λευκωσία.



Οι βαριές σωματικά δουλειές επηρεάζουν τη γονιμότητα της γυναίκας

Οι γυναίκες που κάνουν σωματικά απαιτητικές δουλειές (π.χ. σηκώνοντας βάρη) ή που δουλεύουν σε νυχτερινές και εναλλασσόμενες βάρδιες, μπορεί να δυσκολευθούν περισσότερο να «πιάσουν» παιδί, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.



Συλλήψεις φυγόποινων με βαριές ποινές στην Ήπειρο

Στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας έπεσε ένας φυγόποινος που εμπλεκόταν σε υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα είχε καταδικαστεί σε βαριά ποινή, την οποία όμως δεν είχε εκτίσει.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην Άρτα, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην δικαιοσύνη.



Βαριές κατηγορίες για τους συλληφθέντες που ασέλγησαν στην 23χρονη στο ΑΠΘ

Ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για ομαδικό βιασμό, ληστεία, διακεκριμένες κλοπές, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών, άσκησε, μεταξύ άλλων, η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Αργυρή Βαλούση, σε βάρος των επτά αλλοδαπών, που συνελήφθησαν στην συνέχεια καταγγελίας μίας 23χρονης και του 20χρονου φίλου της για επίθεση που δέχθηκαν, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε υπαίθριο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπι



Βαριές καμπάνες σε offshore με έδρα τη Χαλκίδα και τον Βόλο

Φόρους και προσαυξήσεις εκατομμυρίων ευρώ επέβαλαν τους τελευταίους μήνες οιΕφορίες της Χαλκίδας και του Βόλου σε offshore που δραστηριοποιούνταν ή δραστηριοποιούνται στις ευρύτερες περιοχές αρμοδιότητας τους.