Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

βαρια



Βαριά περίοδος: 4 σοβαρές αιτίες που πρέπει να γνωρίζετε

Η «βαριά» περίοδος είναι σε ένα βαθμό υποκειμενική. Έρευνες έχουν δείξει ότι μία στις τρεις γυναίκες έχει βαριά έμμηνο ρύση, αλλά μία στις δέκα έχει μηνορραγία.

Η μηνορραγία είναι η αυξημένη ροή ή διάρκεια της περιόδου, πέρα των φυσιολογικών ορίων.

Θεωρητικά μία φυσιολογική περίοδος διαρκεί μέχρι επτά μέρες και η ποσότητα του αίματος είναι 30-40ml.



Βαριά καμπάνα σε εργοδότη που απέλυσε έγκυο με βρισιές και προσβολές

Τσουχτερό πρόστιμο επέβαλε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών σε εργοδότη που απέλυσε έγκυο η οποία βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, υποχρεώνοντάς τον παράλληλα να επαναπροσλάβει άμεσα την εργαζόμενη.



Για βαριά αδικήματα σεσημασμένοι οι ληστές του Παλαιού Φαλήρου

Για βαριά αδικήματα είναι σεσημασμένοι οι δύο συλληφθέντες για την ένοπλη ληστεία θρίλερ που έγινε το πρωί της Δευτέρας σε βάρος 64χρονης στο Παλαιό Φάληρο. Ο ένας από αυτούς εκτός των άλλων, είχε συλληφθεί στο παρελθόν και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.



Μπάσκετ: «Καμπάνα» σε Παναθηναϊκό και Άρη

Βαριά τιμωρία επέβαλε ο αθλητικός δικαστής σε Παναθηναϊκό και Άρη για τα έκτροπα που σημειώθηκαν στο μεταξύ τους αγώνα, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πειθαρχικό όργανο της Ομοσπονδίας τους τιμώρησε με αποκλεισμό της έδρας τους για ένα παιχνίδι και πρόστιμο, που για τους «πράσινους» είναι 5.500 ευρώ και για την ομάδα της Θεσσαλονίκης 5.000 ευρώ. 



Ο Δ.Κουτσούμπας άσκησε βαριά κριτική στην κυβέρνηση

Ολομέτωπη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Άρτα ο Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος μίλησε σε πολιτική συγκέντρωση του κόμματος.

Η οικονομία, τα εργασιακά, οι αγρότες, η ανεργία και η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σκληρής κριτικής του Δημήτρη Κουτσούμπα για τους κυβερνητικούς χειρισμούς.



Άγιος Παΐσιος: Η αδικία πληρώνεται πολύ βαριά

Η αδικία είναι μεγάλη αμαρτία

Η αδικία μαζεύει οργή Θεού

Μεγάλη υπόθεση να έχη ο άνθρωπος την ευλογία του Θεού! Πλούτος είναι!

Ό,τι έχει ευλογία, στέκει, δεν γκρεμίζεται. Ό,τι δεν έχει ευλογία, δεν στέκει.