Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

βαρελι



Το βαρέλι του τροχονόμου αύριο στη Θεσσαλονίκη

Μπροστά από τον Λευκό Πύργο από το παραδοσιακό τροχονομικό βάθρο θα ρυθμίζει από το πρωί την κυκλοφορία, στην καρδιά της πόλης.

Και φέτος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο ρυθμιστής τροχονόμος θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, στην αρχή της Λεωφόρου Μ. Αλεξάνδρου.



«Ελεύθερη πτώση» στις τιμές του πετρελαίου - Απώλειες πάνω από 6%

Απώλειες άνω του 6% καταγράφεται στις τιμές του πετρελαίου, που αγγίζουν τα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 18 μηνών, καθώς η αγορά μαύρου χρυσού πέφτει στη δίνη της πτώσης στα διεθνή χρηματιστήρια αλλά και στην εντεινόμενη κρίση στην Ουάσινγκτον.



«Βουτιά» 5% για τις τιμές του πετρελαίου

Σχεδόν 5% έπεσαν σήμερα οι τιμές του πετρελαίου, καθώς ο Οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Χωρών διαμήνυσε ότι είναι πιθανόν να συμφωνήσει σε μία μικρότερη της αναμενόμενης μείωση της παραγωγής και η ανησυχία για τις επιπτώσεις από τις εμπορικές εντάσεις πλήττει τις μετοχές σε παγκόσμιο επίπεδο.



Το γιγαντιαίο βαρέλι κρασιού της Χαϊδελβέργης

Σε ένα κελάρι κάτω από το κάστρο της Χαϊδελβέργης, στην ομώνυμη γερμανική πόλη βρίσκεται ένα γιγάντιο ξύλινο βαρέλι.



Επιμένουν κοντά στα 75 δολάρια οι τιμές του πετρελαίου

Εικόνα σταθεροποίησης έχουμε σήμερα στην αγορά πετρελαίου, με τις τιμές του μπρεντ να κινούνται κοντά στα 75 δολάρια το βαρέλι. Η απόφαση του ΟΠΕΚ και της Ρωσίας να ρίξουν επιπλέον 1 εκατ. βαρέλια ημερησίως στην αγορά δεν έχει προς το παρόν οδηγήσει σε αισθητή αποκλιμάκωση.



Υποχωρούν οι τιμές του πετρελαίου

Κάτω από τα 74 δολάρια υποχωρεί σήμερα η τιμή του πετρελαίου κατά τις πρώτες πρωϊνές ώρες, με τους αναλυτές να κάνουν λόγο για αναμενόμενη εν πολλοίς διόρθωση, οφειλόμενη στη διάθεση για κατοχύρωση κερδών. Με την εποχής της περίσσειας προσφοράς, που άρχισε το 2014, να έχει πλέον τελειώσει, είναι αμφίβολο πάντως εάν η πτώση θα έχει διάρκεια.