Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

βαρδης



«Εμφύλιος» στην οικογένεια Βαρδή: Γιάννης και Καλλιστώ σκέφτονται να ακυρώσουν τον γάμο του πατέρα τους με τη Φιλοθέη Μωβ

Κλιμακώνεται η κόντρα μεταξύ των παιδιών και της χήρας του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέης Μωβ, κατά κόσμον Μαρίας Σκιντζή, με τον Γιάννη και την Καλλιστώ Βαρδή να εξετάζουν σοβαρά να προσβάλουν δικαστικά τον γάμο του πατέρα τους.



Στην αντεπίθεση η Φιλοθέη Μωβ για Γιάννη Βαρδή: «Τα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να πηγαίνουμε να τα πετάμε»

Στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή απάντησε η Φιλοθέη Μωβ μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα». «Έχουν περάσει 10 χρόνια από τον θάνατο του Αντώνη. Μου λείπει πάρα πολύ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, έχω μία άρνηση. Νιώθω ότι είναι κάπου παραπέρα», ανέφερε αρχικά η Φιλοθέη Μωβ.

 

Ξεσπά ο Γιάννης Βαρδής για τη διαφήμιση με τον Ψωμιάδη!

Οι διαφημίσεις των Jumbo έχουν συζητηθεί πολλές φορές μέσα στα χρόνια. Αυτή τη φορά η κεντρική ιδέα αφορά τις Απόκριες και πρωταγωνιστής της είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ντυμένος Ζορό.

Αυτή δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που τον βλέπουμε ντυμένο έτσι, αφού είχε κάνει θραύση πίσω στις απόκριες του 2009 με αυτή τη στολή.



Βαρδής- Σκαφιδά: Δείτε το βίντεο με τον γαμήλιο χορό τους

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στο νησί που γνωρίστηκαν, την όμορφη Λήμνο. Κουμπάρος του ζευγαριού έγινε ο στενός φίλος και συνεργάτης του Γιάννη Βαρδή, Γιώργος Λιανός ενώ στο νησί παρευρέθηκαν φίλοι και συγγενείς των νεόνυμφων.



Γιάννης Βαρδής: Συγκλονίζει η εξομολόγηση του για τον χαμό του πατέρα του

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στην εκπομπή join us, για τον θάνατο του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή. «Είναι πολύ δύσκολο ακόμα να ξεπεράσω το θάνατο του πατέρα μου. Έχει περάσει ένας χρόνος, σίγουρα υπάρχουν μέρες που είναι πολύ καλύτερες. Που μπορεί να τον σκέφτομαι πιο θετικά, δηλαδή με χαμόγελο.