Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Βανδή



Η ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου στον Μανώλη Κονταρό για την Βανδή και τον Μπισμπίκη

H Κατερίνα Καινούργιου γιόρτασε την Καθαρά Δευτέρα στην εκπομπή της. Ένας από τους καλεσμένους της ήταν ο Μανώλης Κονταρός, με την παρουσιάστρια του ALPHA να αναφέρει πως της έχει δώσει μία υπόσχεση χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί ακόμα.



Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή για το ντύσιμό της – «Δεν καταλαβαίνω τι λέτε, εγώ έτσι πάω στον κινηματογράφο»

Μια μουσική βραδιά ήταν αυτή της Τρίτης (12/12) με τη Δέσποινα Βανδή να ερμηνεύει κομμάτια της σε μία εκδήλωση, που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Ρυθμός», στην οποία η τραγουδίστρια πλαισιώθηκε από αγαπημένες συναδέλφους της.



Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την περιπέτεια με την υγεία του και το ξέσπασμα – «Μην μου λέτε να λυπηθώ για τη Βανδή»

Ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τη συγκίνηση της Δέσποινας Βανδή στο χθεσινό live για τη «Νύχτα με… ρυθμό» για ένα συγκεκριμένο τραγούδι που έχει συνδέσει με τον πατέρα της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή (ο λόγος για το «Μέχρι Μάη Μήνα»), προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση για μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της τηλεοπτικής του καριέρας, όταν χρειάστηκε να πάει στο πλατό, έχοντας περιτονίτιδ



Ντέμης Νικολαΐδης: Νέο φλέρτ με μοντέλο του GNTM μετά τον χωρισμό του με την Δ.Βανδή

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα μέσα Ιουλίου στην ελληνική showbiz, η είδηση του χωρισμού ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ένα από τα πλέον διάσημα ζευγάρια στους κόλπους της ελληνικής showbiz, χώρισε τους δρόμους του μετά από 18 χρόνια γάμου. Ο Ντέμης Νικολαΐδης πάντως φαίνεται πως είναι έτοιμος για μία νέα αρχή...



Βανδή: Το σχόλιο της κόρης της, Μελίνας, στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε μετά τον χωρισμό

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμη Νικολαΐδης αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο γάμο τους μετά από 18 χρόνια. Οι δυο τους, αν και υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, πλέον έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.



Ιστορική στιγμή: Βίσση -Βανδή τραγούδησαν μαζί στη σκηνή του J2US

Η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική συνάντηση ανάμεσα σε Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή έγινε στο J2US.

H τραγουδίστρια εμφανίστηκε λαμπερή ακριβώς στις δώδεκα και φυσικά ξεκίνησε να τραγουδά την ομώνυμη επιτυχία της.