Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

βαν



Βρυξέλλες: Βαν «έπεσε» σε καφετέρια – Έξι τραυματίες

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν μίνι βαν «έπεσε» σε εξωτερικό χώρο καφετέριας στο Βέλγιο.

Ο οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, έχει τραπεί σε φυγή. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Οι εικόνες ανατριχιαστικές, με τα τραπέζια και τις καρέκλες να είναι σκορπισμένα στο πάτωμα.



Λούντβιχ Bαν Μπετόβεν 1770 – 1827

Γερμανός μουσουργός· από τις κορυφαίες μουσικές προσωπικότητες όλων των εποχών. Με το σημαντικό σε ποιότητα και ποσότητα έργο του γεφύρωσε την Κλασική με τη Ρομαντική περίοδο της Δυτικής μουσικής.

 



Βρήκαν καραμπίνα και φυσίγγια μέσα σε βαν των ΕΛΤΑ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Έσβησε η φωτιά που είχε ξεσπάσει από την περασμένη Τρίτη 28/08 στο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» υπό αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία.

Έως σήμερα από το πλοίο έχουν ξεφορτωθεί 6 φορτηγά, 29 επικαθήμενα, 3 λεωφορεία, 24 οχήματα και 14 δίκυκλα.



Εκτακτο! Βαν έπεσε πάνω σε πεζούς στην Κίνα. Άγνωστος ο αριθμός των νεκρών

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, όταν ένα βαν έπεσε πάνω σε πεζούς και μία μοτοσικλέτα έξω από νοσοκομείο στην πόλη Nanning της Κίνας.

Νοσοκόμες και περαστικοί έτρεξαν αμέσως στον δρόμο για να βοηθήσουν τους τραυματίες. Χρειάστηκε μάλιστα όπως βλέπουμε και στις εικόνες, να σπρώξουν το φορτηγό για να απεγκλωβίσουν τους περαστικούς που παρασύρθηκαν.



Μύκονος: Κύκλωμα με παράνομες λιμουζίνες και τουριστικά βαν στα «δίχτυα» της ΑΑΔΕ

Η έξαρση του φαινομένου να μεταφέρονται εκαντοντάδες τουρίστες από λιμάνια και αεροδρόμια με Ε.Ι.Χ. πουλμανάκια κα πολυτελείς λιμουζίνες, κινητοποίησε την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  



Αυτό είναι το λευκό βαν που χτύπησε το αυτοκίνητο του Ηλία Βρεττού

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε την Καθαρά Δευτέρα το πρωί, ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός. Οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνες τους στον εντοπισμό του λευκού οχήματος το οποίο σύμφωνα με καταγγελίες στάθηκε η αιτία να χάσει τον έλεγχο η οδηγός του αυτοκινήτου που επέβαινε ο τραγουδιστής.