Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

βαλς



Ο Μανουέλ Βαλς αποχωρεί από το Σοσιαλιστικό Κόμμα

Ο Μανουέλ Βαλς ανακοίνωσε όιτι αποχωρεί από το Σοσιαλιστικό Κόμμα, αφού υποστήριξε τον Εμανουέλ Μακρόν από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Γαλλία και εξελέγη στην εκλογική περιφέρεια της Εσόν βουλευτής χωρίς την ετικέτα του PS.



Γαλλία: Στηρίζει Μακρόν, υπό τον φόβο της Λεπέν, ο Μανουέλ Βαλς

Είκοσι πέντε ημέρες πριν από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, ο Εμανουέλ Μακρόν είχε μία απρόσμενη υποστήριξη.



Ηττήθηκε ο Μανουέλ Βαλς

Ο Μπενουά Αμόν θα είναι ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας.

Εξασφάλισε στη σημερινή ψηφοφορία του δεύτερου γύρου της προκριματικής διαδικασίας ευρεία πλειοψηφία έναντι του Μανουέλ Βαλς, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.



Δημοσκόπηση: Ο Αμόν κέρδισε τις εντυπώσεις στο ντιμπέιτ με τον Βαλς

Ο Γάλλος σοσιαλιστής Μπενουά Αμόν φάνηκε πιο πειστικός στη χθεσινή τηλεοπτική αναμέτρησή του με τον πρώην πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς, λίγες μέρες πριν τον δεύτερο γύρο προκριματικών εκλογών για την ανάδειξη του υποψηφίου του Σοσιαλιστικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Elabe.



Γαλλία: Αμόν και Βαλς στον β΄ γύρο για το χρίσμα των Σοσιαλιστών

Ο Μπενουά Αμόν, πρώην υπουργός Παιδείας κέρδισε τον πρώτο γύρο στις προκριματικές του Σοσιαλιστικού Κόμματος που διεξήχθη χθες και θα αναμετρηθεί στις 29 Ιανουαρίου, στον δεύτερο γύρο, με τον πρώην πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς για το χρίσμα της αριστεράς εν όψει των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.



Βίντεο: Προσπάθησαν να χαστουκίσουν τον Μανουέλ Βαλς

Ένας νεαρός κινήθηκε απειλητικά προσπαθώντας να χαστουκίσει τον πρώην πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς, τον ακινητοποίησε όμως ένας σωματοφύλακας, σύμφωνα με βίντεο που μετέδωσαν γαλλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.