Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

Βαγγέλης Μειμαράκης



Πένθος για το Βαγγέλη Μεϊμαράκη: Έφυγε από τη ζωή η αδερφή του

Tην τελευταία της πνοή, άφησε το απόγευμα του Σαββάτου σε νοσοκομείο της Αθήνας, η αδερφή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Βάσω.



Μειμαράκης: Έστειλε συλλυπητήρια επιστολή στον Νταβούτογλου

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα, απέστειλε σήμερα συλλυπητήρια επιστολή στον Τούρκο Πρωθυπουργό κ. Αχμέτ Νταβούτογλου.

Στην επιστολή του, ο πρόεδρος της ΝΔ εκφράζει εκ μέρους του κόμματός του βαθιά θλίψη για τα θύματα της επίθεσης και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.



Μειμαράκης: Όσοι είναι υποψήφιοι για την προεδρία να έχουν γραφείο στη Συγγρού

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας της ΝΔ, μετά και τον ορισμό της ημερομηνίας της ψηφοφορίας.



Η κουβέντα Καραμνλή - Μειμαράκη που θα αλλάξει τα πάντα στη ΝΔ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή το βράδυ της Παρασκευής, όπως έγινε γνωστό από τη ΝΔ.

 



Μεϊμαράκης στην Corriere della Sera: Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ παρήγαγαν μόνον χάος στην οικονομία

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, υποστήριξε πως ο τέως πρωθυπουργός και η ασυνειδησία του, «οδήγησαν την Ελλάδα στο χείλος της κατάρρευσης»



ΝΔ για δημόσιους υπάλληλους: Ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει λάσπη και διαστρεβλώνει για το θέμα των απολύσεων

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» το οποίο υποστήριζε πως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επαναφέρει θέμα απολύσεων στο Δημόσιο, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία η οποία σε νέα ανακοίνωσή της κατηγορεί την Κουμουνδούρου πως «διαστρεβλώνει» και «ρίχνει λάσπη».