Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

βαγγέλης γιακουμάκης



Όσα κάναμε στον Βαγγέλη Γιακουμάκη ήταν πλάκες, είπε στη δίκη πρώην συγκάτοικός του

Συνεχίζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων η δίκη των 9 ατόμων, πρώην σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση Γιακουμάκη. Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, με τους γονείς και την οικογένεια του άτυχου φοιτητή να παρακολουθούν συντετριμμένοι την διαδικασία.



Βαγγέλης Γιακουμάκης: Τι κατέθεσαν οι μάρτυρες στη δίκη

Με την εξέταση 3 μαρτύρων, συνεχίστηκε σήμερα η ακροαματική διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων, όπου δικάζονται οι 9 Κρητικοί, πρώην σπουδαστές στη Γαλακτοκομική Σχολή με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, επίσης σπουδαστή στη Γαλακτοκομική Σχολή.



Βίαιη προσαγωγή δύο μαρτύρων της δίκης Γιακουμάκη στο δικαστήριο

Συνεχίζεται σήμερα η ακροαματική διαδικασία στη δίκη για την υπόθεση bullying σε βάρος του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία ξεκίνησε προχθές στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων.



Συγκλονίζει ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Έχασα τον γιο μου και δεν ξέρω γιατί. Αυτό θέλω να μάθω»

Οι δύσκολες μέρες που πέρασε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων αναβιώνουν στην αίθουσα του Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων όπου ξεκίνησε η δίκη με κατηγορούμενους εννέα σπουδαστές, εκ των οποίων οι περισσότεροι κατάγονται από την Κρήτη.



«Δέχτηκαν πιέσεις»: Επιμένει ο δικηγόρος των κατηγορουμένων στην υπόθεση Γιακουμάκη για bullying εις βάρος τους

Αμέσως μετά την αναβολή της δίκης των 9 Κρητικών σπουδαστών που φοιτούσαν μαζί με τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων ο κ. Γιώργος Κoκοσάλης καθώς και ο συνήγορος της οικογένειας του θανόντα κ. Δημήτρης Μπούκας έκαναν δηλώσεις στα ΜΜΕ .



Βαγγέλης Γιακουμάκης: Ξεσκεπάζεται η σκοτεινή αλήθεια - Περιγραφές που σοκάρουν στο κατηγορητήριο της πολύκροτης υπόθεσης!

Ξυλοδαρμοί, χτυπήματα και εξευτελισμοί η καθημερινότητα του Βαγγέλη Γιακουμάκη στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Το κατηγορητήριο γράφει αναλυτικά τα περιστατικά κακοποίησης του σπουδαστή...