Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

βαγενά



«Το ΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ» στο Μεταξουργείο με την Κατερίνα Θεοχάρη

Συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, λόγω επιτυχίας, οι παραστάσεις του έργου “Το Γράμμα Μιας Άγνωστης” του Στέφαν Τσβάιχ, σε θεατρική προσαρμογή-διασκευή Άννας Βαγενά και σκηνοθεσία Άννας Βαγενά & Μαρθίλιας Σβάρνα, με την Κατερίνα Θεοχάρη.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9:00μ.μ. στο θέατρο “Μεταξουργείο”, έως 5/12/17.



Σάλος στα social media με τη φωτογραφία που δείχνει την Βαγενά με τα πόδια πάνω στο τραπέζι

Σάλο στα social media έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που τραβήχτηκε το βράδυ της Δευτέρας στη βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη διαπλοκή.

Στη φωτογραφία βλέπετε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, η οποία βρίσκεται στο εντευκτήριο της βουλής και έχει απλώσει  τα πόδια της σε ένα τραπεζάκι για να ξεκουραστεί.



Βαγενά: Αντέξαμε 400 χρόνια τους Τούρκους, δεν μας τρομάζουν τα 99 του υπερταμείου

Στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων αναφέρθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ζακύνθου. Η κ. Βαγενά τόνισε:



"Οφθαλμός αντί οφθαλμού" από την Βαγενά: Εχω κι εγώ φωτογραφίες συναδέλφων μου, μήπως ήρθε η ώρα να τις δημοσιεύσω;

Το Σάββατο 16 Απριλίου, έτυχα μιας μεγάλης τιμής. Ασχολήθηκε μαζί μου η έγκριτη εφημερίδα «Καθημερινή», την οποίαν θεωρώ σοβαρή εφημερίδα και –γι’ αυτόν τον λόγο– την διαβάζω ανελλιπώς και καθημερινά, παρά τη διαφορετική ιδεολογική μας τοποθέτηση.



Ματθαίος Μονσελάς: Εγκλημα ανθρωποκτονίας με συναίνεση

Για ποιό λόγο, άραγε ένας άντρας πυροβολεί τρεις φορές μια γυναίκα σε ερημική περιοχή της Αττικής και την σκοτώνει; Ζήλεια, μίσος, χρήματα, θα υπέθετε κάποιος, αφού αυτά είναι τα συνήθη κίνητρα.

Η συγκριμένη, όμως, αναφορά έχει αντικείμενο μια ασυνήθιστη περίπτωση:



Ποια Ελληνίδα ηθοποιός ήθελε να προξενέψει στην κόρη της τον Τσίπρα;

Η γνωστή ηθοποιός- βουλευτής σε πρόσφατη συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό "secret"  εκτός των άλλων αποκάλυψε πως ήθελε να κάνει προξενιό τον Αλέξη Τσίπρα στην κόρη της.