Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

UFO



UFO στην Ιρλανδία; Μυστήριο με τις μαρτυρίες πιλότων

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου πιλότος της British Airways, εν πτήσει προς το Λονδίνο, είδε κάτι συγκλονιστικό. 



Μυστηριώδες αεροσκάφος πυροδοτεί νέες θεωρίες συνωμοσίας

Οι κυνηγοί του απόκρυφου και οι λάτρεις των UFO πανηγυρίζουν ήδη για αυτό που φαίνεται σε φωτογραφία από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ να είναι «γωνιώδες αεροπλάνο».

Τη φωτογραφία απαθανάτισε ο 35χρονος ντόπιος Javion Hill, την οποία ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ρωτώντας για το τι ακριβώς είναι αυτό που αποκαλύφθηκε μέσα σε καταιγίδα στον νυχτερινό ουρανό.



Είδαν UFO οι πιλότοι και οι αεροσυνοδοί; Παράξενο βίντεο ντοκουμέντο

Πυκνό πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση "εμφάνισης" εξωπλανητικού αντικειμένου κοντά στο Όρεγκον.



Ποιοι Πρόεδροι ΗΠΑ και Ρωσίας παραδέχθηκαν τα UFO και τους εξωγήινους!

Πολύς θόρυβος δημιουργήθηκε με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Άμυνας του Καναδά, Πολ Χέιλερ, ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια, ότι υπάρχουν 80 διαφορετικά είδη εξωγήινων, ενώ προέτρεψε και τους παγκόσμιους ηγέτες να αποκαλύψουν όσα έκρυβαν μέχρι τώρα για τα UFO.



ΗΠΑ: Πρόγραμμα για τη διερεύνηση των UFO «έτρεχε» το Πεντάγωνο

Μυστικό πρόγραμμα αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, με στόχο τη διερεύνηση των Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικείμενων (UFO), είχε διεξαγάγει τα προηγούμενα τα χρόνια το Πεντάγωνο, αναφέρουν σήμερα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.



Είδαν ένα UFO πάνω από τη Ρωσία

Ένα νέο βίντεο ανέβηκε στη σελίδα της UFO Today, μιας βελγικής κολεκτίβας που βλέπει πάντα και παντού εξωγήινους.

Οι «ειδικοί» αναγνωρίζουν μάλιστα και τον τύπο του ΑΤΙΑ. Πρόκειται, όπως μας λένε, για ένα TR-3B, ένα τριγωνικό σκάφος δηλαδή σαν αυτά που έχουν δει πολλοί και διάφοροι στους δύο τελευταίους αιώνες!