Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

UEFA



Η UEFA αποθεώνει τη μαγική εμφάνιση Ποντένσε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Με ένα γκολ και δύο ασίστ ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν αυτός που είχε συμμετοχή (έμμεση ή άμεση) στα τρία από τα έξι γκολ του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η UEFA στον λογαριασμό της στα social media ανέβασε ένα video με τις… μαγικές του ενέργειες γράφοντας το σχόλιο: «Ο Ποντένσε άναψε τη σπίθα για το comeback».



Βρούτσης: Σεβόμαστε το αυτοδιοίκητο, την FIFA, την UEFA, αλλά είναι δικαίωμα του κράτους η ασφάλεια

τη θετική στάση των κομμάτων, παρά τις επιμέρους αντιρρήσεις τους, για τα μέτρα αντιμετώπισης του φαινομένου της οπαδικής βίας, χαιρέτισε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, κατά την αρχική του τοποθέτηση στην συζήτηση του νομοσχεδίου για τα «Έκτακτα μέτρα απαγόρευσης διάθεσης εισιτηρίων και παρουσίας θεατών σε αγώνες ποδοσφαίρου για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας τ



UEFA: Τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με τσουχτερό πρόστιμο 128.375 ευρώ για τα όσα έγιναν στη ρεβάνς με την Μπράγκα

Η UEFA δημοσιοποίησε την Παρασκευή (13/10) τις αποφάσεις του Σώματος Ελέγχου, Δεοντολογίας και Πειθαρχίας (UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body/CEDB) στη συνεδρίασή του στις 28 Σεπτεμβρίου, εξετάζοντας παραβατικές συμπεριφορές των ομάδων στα καλοκαιρινά προκριματικά των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων.



«Καμπάνα»-χάδι για τη Μίλαν από την UEFA

Φθηνά τη γλιτώνει για τις οικονομικές της παρατυπίες η Μίλαν, με την UEFA να ανακοινώνει σήμερα την ποινή της για την παραβίαση του Financial Fair Play.



Κίνδυνος για την Ελλάδα να πέσει στη 16η θέση στην κατάταξη της UEFA

Hταν μια κακή αγωνιστική για την Ελλάδα η τελευταία του Champions League.

 

Όχι μόνο γιατί η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει ούτε έναν βαθμό από τον όμιλό της, αλλά γιατί ταυτόχρονα οι Ελβετοί είδαν τη Γιουνγκ Μπόις να νικάει τη Γιουβέντους και οι Τσέχοι τη Βικτόρια Πλζεν όχι μόνο να νικάει τη Ρόμα, αλλά και να συνεχίζει στο Europa League.



«Κίνδυνος ευρωπαϊκού αποκλεισμού για τη Μάντσεστερ Σίτι»

Ο αγγλικός Τύπος αναφέρεται στην έρευνα που έχει ανοίξει η UEFA εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι για το FFP και στον σοβαρό κίνδυνο τον οποίο αντιμετωπίζουν οι «Πολίτες».

Τα στοιχεία που αποκάλυψαν τα Football Leaks σχετικά με την παραβίαση του Financial Fair Play από τη Μάντσεστερ Σίτι κινητοποίησαν την UEFA, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα επί του θέματος.