Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Τζορτζ Κλούνει



O Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ κάνουν λόγο για «πόλεμο κατά της αλήθειας, των δημοσιογράφων και των γυναικών»

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγος Αμάλ μίλησαν σε ένα συνέδριο στην Οξφόρφη και ανέφεραν πως υπάρχει ένας συνεχής πόλεμος κατά της αλήθειας, των δημοσιογράφων και των γυναικών



Αμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ: Ευχάριστα τα νέα για το ζευγάρι

Περιμένουν το τρίτο τους παιδί οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν; Αν πιστέψουμε τις φήμες, τότε εκείνη είναι έγκυος και μάλιστα «μετά το πρώτο τρίμηνο», 4 χρόνια μετά τη γέννηση των δύο τους παιδιών.

Ο 60χρονος ηθοποιός και η 43χρονη δικηγόρος παντρεύτηκαν στη Βενετία το 2014 και πριν από 4 χρόνια υποδέχτηκαν στη ζωή τους τα δίδυμά τους, Ella και Alexander.



Ο Τζορτζ Κλούνεϊ βγάζει στο «σφυρί» την αγαπημένη του Harley Davidson

Έτοιμος να αποχωριστεί ένα από τα πιο πολύτιμα και αγαπημένα υπάρχοντά του είναι Τζορτζ Κλούνεϊ, όμως για καλό σκοπό.


«Γεια σας, είμαι ο σύζυγος της Αμάλ»: Ετσι συστήθηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε ομιλία

Ο διάσημος ηθοποιός, εμφανίστηκε στην σκηνή του « Variety's Power of Women» λέγοντας: «Γεια σας. Είμαι ο Τζορτζ. Ο σύζυγος της Αμάλ Κλούνεϊ».



Η τεκίλα «στέλνει» τον Τζορτζ Κλούνεϊ στην κορυφή της λίστας του Forbes

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ανέβηκε στην κορυφή της ετήσιας λίστας του Forbes με τους καλύτερα αμειβόμενους ηθοποιούς στον κόσμο, κυρίως χάρη στην πώληση της εταιρείας τεκίλας που είχε.



Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου του Τζορτζ Κλούνεϊ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη ο George Clooney την Τρίτη έφερε στη δημοσιότητα η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται η στιγμή που το σκούτερ στο οποίο επιβαίνει ο διάσημος ηθοποιός πέφτει πάνω στη Mercedes.