Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

Τζόνι Ντεπ



Η Άμπερ Χερντ έκανε νέα ανάρτηση μετά την πολύκροτη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ – Η έξοδος για τα γενέθλιά της

Ανανεωμένη φαίνεται η Άμπερ Χερντ στην τελευταία της ανάρτηση που έκανε στο Instagram. Η ηθοποιός απέκτησε πολλούς haters μετά την πολύκροτη δικαστική της διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ και γι’ αυτό έκανε σπάνιες εμφανίσεις σε εξόδους, αλλά και στα social media.



Φεστιβάλ Καννών: Το χειροκρότημα των 7 λεπτών για τον Τζόνι Ντεπ - H συγκίνηση του ηθοποιού

Επιμέλεια: Κατερίνα Φραγκουλάκη



Άμπερ Χερντ: Πού βρίσκεται ένα χρόνο μετά την πολύκροτη δίκη- Γιατί γύρισε την πλάτη στο Χόλιγουντ

Tην πλάτη στο Χόλιγουντ φαίνεται να γύρισε η ηθοποιός Άμπερ Χερντ, ένα χρόνο μετά τη δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ.
Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρουν πως η ηθοποιός εγκατέλειψε τις ΗΠΑ . Και αυτή την περίοδο, βρίσκεται με την κορούλα της στην Ισπανία.



Η Άμπερ Χερντ δεν μπορεί να πληρώσει την αποζημίωση στον Τζόνι Ντεπ

Η Άμπερ Χερντ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πληρώσει τα περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια που επιδίκασε το δικαστήριο ως αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της, τον Τζόνι Ντεπ, επειδή τον δυσφήμισε, όπως δήλωσε σήμερα η δικηγόρος της.



Τέλος ο Τζόνι Ντεπ από τους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Τέλος ο Τζόνι Ντεπ από τους «Πειρατές της Καραϊβικής.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός δεν θα ενσαρκώσει ξανά τον δημοφιλή ήρωα Τζακ Σπάροου στη σειρά ταινιών «Οι πειρατές της Καραϊβικής».

Η επιβεβαίωση ήρθε από τα χείλη στελέχους της Disney που όπως είπε πως ο Αμερικανός ηθοποιός δεν θα συμπεριληφθεί στις επόμενες ταινίες των «Πειρατών».



Σοκ: Αγνώριστος έγινε ο Τζόνι Ντεπ

Είτε ως Τσάρλι στο εργοστάσιο της σοκολάτας, είτε ως Πειρατής της Καραιβικής ο Τζώνυ Ντεπ εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός είναι αναμφισβήτητα και πολύ ωραίος άντρας.