Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τζόναθαν Τζάκσον



Ο Jonathan Jackson για το δίσκο «Της Σιωπής ο Τόπος»

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες ο εμπνευσμένος από τη ζωή του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστή, νέος δίσκος του Ανδρέα Κατσιγιάννη, «Της Σιωπής ο Τόπος», στον οποίο τραγουδούν ο Γιώργος Νταλάρας και ο Jonathan Jackson. Οι στίχοι είναι της Λίνας Νικολακοπούλου, Ελένης Φωτάκη και Αλέξανδρου Φωτεινού, ενώ η παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός».



Χιλιάδες κινηματογραφόφιλοι παρακολούθησαν τη ζωή του Άγιου Ιωσήφ του Ησυχαστή

Ολοκληρώθηκε η προβολή του ντοκιμαντέρ Γέροντας Ιωσήφ ο Ησυχαστής, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των βραβευμένων προβολών του φεστιβάλ του Λονδίνου (LONDON GREEK FILM FESTIVAL).



ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ το ντοκιμαντέρ «Ιωσήφ ο Ησυχαστής» στην παγκόσμια πρώτη προβολή

Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΟΝΔΙΝΟΥ:Πέντε βραβεία για τον Γέροντα Ιωσήφ Ησυχαστή. Τι λέει ο χολυγουντιανός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον ρόλο του Αγιορείτη ασκητή

Διεθνής αναγνώριση, για το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στην ζωή του Αγιορείτη ασκητή, Γέροντα Ιωσήφ του Ησυχαστή που αγιοκατατάχθηκε πρόσφατα από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.



Τέσσερα βραβεία για το ντοκιμαντέρ Γέροντας Ιωσήφ Ησυχαστής

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του φεστιβάλ LGFF που πραγματοποιείται στη βρετανική πρωτεύουσα κάθε χρόνο την Άνοιξη,  το ντοκιμαντέρ  «Γέροντας Ιωσήφ ο Ησυχαστής,» απόσπασε  τέσσερις διακρίσεις από την κριτική επιτροπή φέρνοντας την ζωή του μεγάλου αυτού αγιορείτη ασκητή σε πρώτο πλάνο σ