Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Τζον Μακέιν



Ομπάμα: Ο Τζον ΜακΚέιν μας έκανε καλύτερους προέδρους

«Ο Τζον Μακέιν μας έκανε καλύτερους προέδρους, όπως έκανε καλύτερη και τη Γερουσία, όπως έκανε καλύτερη και τη χώρα», είπε ο Μπαράκ Ομπάμα στον επικήδειό του για τον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή και ήρωα του Βιετνάμ, Τζον ΜακΚέιν, που κηδεύτηκε χθες.

 



Με αιχμές κατά του Τραμπ το «τελευταίο αντίο» στον Τζον Μακέιν(φώτο)

Η επιλογή των δύο πρώην προέδρων, ενός Ρεπουμπλικάνου και ενός Δημοκρατικού, να εκφωνήσουν επικήδειες ομιλίες, είχε γίνει από τον ίδιο τον Τζον Μακέιν, θέλοντας στην κηδεία του να δείξει την ενότητα της Αμερικής - Ο συγκινητικός επικήδειος της κόρης του



Ο Τζέφρι Πάιατ αποχαιρετά τον Τζον Μακέιν

«Εχω τόσες πολλές αναμνήσεις από την επαγγελματική αβρότητα και σοφία που μοιράστηκε ο Γερουσιαστής Μακέιν καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, αλλά μια που θα μου μείνει αξέχαστη είναι η ημέρα που τον σύστησα σε αυτούς τους δύο άλλους θρύλους (σ.σ. τον πρώην ηγέτη της αντιπολίτευσης στην Ουκρανία, Βιτάλι Κλίτσκο και τον τραγουδιστή Σβιάτοσλαβ Βάκαρτσουκ).



Μεσίστια η αμερικανική σημαία στον Λευκό Οίκο προς τιμήν του Μακέιν

Η σημαία των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο κυματίζει μεσίστια με απόφαση της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ προς τιμήν του γερουσιαστή Τζον Μακέιν που πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 81 ετών από καρκίνο στον εγκέφαλο, έγραψε στο Twitter ο Νταν Σκαβίνο Τζούνιορ, διευθυντής του Λευκού Οίκου για τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.



Μέσω Twitter ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάϊατ, αποχαιρέτησε τον Γερουσιαστή Τζον Μακέιν

Μέσω Twitter ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάϊατ, αποχαιρέτησε τον Γερουσιαστή Τζον Μακέιν που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. 



Το ύστατο χαίρε του Ναυάρχου Τζέιμς Σταυρίδη στον Γερουσιαστή Τζον Μακέιν

Με διαδοχικές αναρτήσεις η εμβληματική προσωπικότητα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, απηύθυνε το ύστατο χαίρε.