Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τζόν Κέρι



Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Ειδικό Απεσταλμένο του Προέδρου των ΗΠΑ για το κλίμα, Τζον Κέρι

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Ειδικό Απεσταλμένο του Προέδρου των ΗΠΑ για το Κλίμα, John Kerry, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ελλάδα.



Αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Τζον Κέρι σε μια Ευρώπη που ανησυχεί για τον Τραμπ

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι θα επισκεφθεί την επόμενη εβδομάδα την Ευρώπη, σε μια τελευταία περιοδεία πριν αποχωρήσει από τον θώκο του, με στόχο την ενίσχυση των διατλαντικών σχέσεων, έξι εβδομάδες πριν από την ορκωμοσία του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε το Σάββατο το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.



Τζον Κέρι: Οι απόψεις του Ντόναλντ Τραμπ για το κλίμα μπορεί να αλλάξουν όταν αναλάβει την προεδρία

Οι ΗΠΑ είναι σε καλό δρόμο για να επιτύχουν τους κλιματικούς στόχους που έχουν θέσει και "δεν θα μπορούν να οπισθοδρομήσουν" δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζον Κέρι, στην ομιλία του στη διεθνή σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα στο Μαρακές (COP22).



Τζον Κέρι και Λαβρόφ θα συναντηθούν στη Γενεύη

Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Κέρι θα συναντήσει τον ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ την Παρασκευή στη Γενεύη προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα της Συρίας και της Ουκρανίας, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος του Αμερικανού αξιωματούχου.



Κέρι - Μογκερίνι: Η σχέση μεταξή Ευρώπης και ΗΠΑ θα είναι άρρηκτη

Την ανάγκη συνεργασίας  ΕΕ  και  ΗΠΑ,  εξέφασαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι μετά την πρωινή  διάσκεψη με τους 28 υπουργούς Εξωτερικών της ΕΕ.



Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες αύριο ο Κέρι

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες μεταβαίνει αύριο ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, στον απόηχο του βρετανικού δημοψηφίσματος.

Στο επίκεντρο των επαφών του, θα τεθούν οι οικονομικές και πολιτικές συνέπειες της εξόδου της Βρετανίας από την Ε.Ε.