Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Τζο Μπάιντεν



Γενικός Εισαγγελέας της Δυτικής Βιρτζίνια: «Να επικαλεστεί η Κ.Χάρις την 25η τροπολογία και να καθαιρέσει τον Τ.Μπάιντεν»

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Πολιτείας της Δυτικής Βιρτζίνια Πάτρικ Μορισέι κάλεσε την Αμερικανίδα αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις να επικαλεστεί την 25η τροπολογία του Συντάγματος κατά του προέδρου Μπάιντεν και να τον καθαιρέσει με το σκεπτικό ότι δεν είναι σωματικά και διανοητικά ικανός να εκτελέσει τα καθήκοντα που επιβάλει η θέση του!



ΗΠΑ: Θα επιβάλουν κυρώσεις σε χρηματοοικονομικά ιδρύματα που στηρίζουν τη Ρωσία

Διάταγμα με το οποίο η Ουάσινγκτον θα μπορεί να επιβάλλει κυρώσεις εναντίον χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων που βοηθούν τη Ρωσία να παρακάμψει τις δυτικές κυρώσεις λόγω της στρατιωτικής επιχείρησής της στην Ουκρανία, θα υπογράψει σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, όπως δήλωσε η Αμερικανίδα υπουργός Οικονομικών Τζάνετ Γέλεν.



Η Μαράια Κάρεϊ επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο και φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον Τζο Μπάιντεν

Η Μαράια Κάρεϊ η οποία θεωρείται και η «Βασίλισσα των Χριστουγέννων» λόγω της ερμηνείας της «All i want for Christmas is you» συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν στο οβάλ γραφείο, αλλά και με την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις.



Ο Τζο Μπάιντεν αναμένεται να μιλήσει για “τη συνεχιζόμενη στήριξη στην Ουκρανία”

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν πρόκειται να μιλήσει αργότερα σήμερα για «τη συνεχιζόμενη στήριξη στην Ουκρανία», όπως ανέφερε ο Λευκός Οίκος, τροφοδοτώντας τις εικασίες ότι θα ανακοινώσει την αποστολή αρμάτων μάχης Abrams στο Κίεβο, αφού η Γερμανία έδωσε το «πράσινο φως» για την παράδοση γερμανικών αρμάτων Leopard 2.



Τα πέντε σημεία που έθεσε ο Πατριάρχης Θεόφιλος στον Τζο Μπάιντεν

Κοινωνός της κατάστασης που επικρατεί στην Αγία Γη, αναφορικά με τις διώξεις που υφίστανται οι χριστιανοί αλλά και τον περιορισμό πολλές φορές της θρησκευτικής ελευθερίας, έγινε ο Τζο Μπάιντεν κατά την επίσκεψη του στη Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ.

Του Νικόλαου Ζαΐμη



Ανησυχία Μπάιντεν για τις προκλήσεις κατά των χριστιανών στην Ιερουσαλήμ

Θετικός να συναντηθεί με τους Αρχηγούς των Εκκλησιών της Ιερουσαλήμ σε επικείμενη επίσκεψή του στο Ισραήλ εμφανίζεται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Του Νικόλαου Ζαΐμη