Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

τζίρος



Αύξηση 10,1% στον τζίρο των επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου τον Νοέμβριο, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ

Αύξηση 10,1% σημείωσε ο τζίρος στις επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου της χώρας, με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων και για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία σε μηνιαία βάση, τον περασμένο Νοέμβριο και ανήλθε σε 3,71 δισ. ευρώ, έναντι των 3,37 δισ. ευρώ τον Νοέμβριο 2022. Ενώ, υπήρξε αύξηση 3,3% σε σχέση με τον Οκτώβριο 2023 που είχε διαμορφωθεί σε 3,59 δισ. ευρώ.



Apple: Εντυπωσιακή αύξηση τζίρου λόγω πανδημίας

Την αύξηση του τζίρου της, ανακοίνωσε η Apple σε κάθε κατηγορία.

Και αυτό γιατί οι πελάτες της, που εργάζονταν από το σπίτι στη διάρκεια έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού, στράφηκαν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.



Στο φως "Ροζ κύκλωμα" με θύματα φοιτήτριες και μαθήτρια

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το πως ανυποψίαστες φοιτήτριες έπεσαν στα δίκτυα του ροζ κυκλώματος μαστροπείας που εξάρθρωσε χτες η ΕΛ. ΑΣ.

Ανάμεσα στις γυναίκες που εμπλέκονταν στο κύκλωμα μαστροπείας -Ελληνίδες και αλλοδαπές- βρίσκονται και 15 φοιτήτριες, αλλά και μία ανήλικη μαθήτρια.



Πτωτικά κινήθηκε ο τζίρος στις ενδιάμεσες εκπτώσεις

Τα πρώτα συμπεράσματα από τις ενδιάμεσες εκπτώσεις καταγράφει έρευνα της ΕΣΕΕ.



Στα 4 δισ. ευρώ ο τζίρος των e-shops στην Ελλάδα

Τα 4 δισ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 2% του ΑΕΠ, αγγίζει πλέον ο τζίρος του κλάδου του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, ο οποίος καταγράφει συνεχή και σημαντική ανάπτυξη.



Αθήνα: Πτώση πωλήσεων 10% για κάθε αύξηση θερμοκρασίας ενός βαθμού

Ο Μίκαελ Μπέρκοβιτς, πρόεδρος του δικτύου "100 Resilient Cities", δηλαδή των «100 Ευπροσάρμοστων Πόλεων», μίας πρωτοποριακής πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Ροκφέλερ, στο κομμάτι του αστικού κινήματος, ήταν στην Αθήνα τις πρώτες μέρες της μεγάλης ρύπανσης στον Σαρωνικό.