Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

τζιμης πανουσης



Ένα γκράφιτι αφιερωμένο στον Τζίμη Πανούση

Η θλίψη για την απώλεια του ανατρεπτικού Τζίμη Πανούση είναι μεγάλη και στο κοινό αλλά και στον καλλιτεχνικό κόσμο. Πλέον η μορφή του αείμνηστου καλλιτέχνη φιλοξενείται σε μορφή γκράφιτι στο κέντρο της Αθήνας.



Έκαναν γκράφιτι στο κέντρο της Αθήνας εις μνήμη του Τζίμη Πανούση

Αν και δεν έχει περάσει πολύς καιρός η μέρα που έφυγε ο Τζίμης Πανούσης από τη ζωή  ένα γκράφιτι δημιουργήθηκε στην Αθήνα, εις μνήμην του.

Ο καλλιτέχνης Pol, δημιούργησε ένα γράφιτι στη μνήμη του μεγάλου καλλιτέχνη, στη συμβολή των οδών Πλαταιών και Λεωνίδου στο κέντρο της Αθήνας.



Ο Τζίμης Πανούσης έγινε γκράφιτι στο κέντρο της Αθήνας

Ο Τζίμης Πανούσης έγινε  γκράφιτι  στο κέντρο της  Αθήνας.

Ο καλλιτέχνης Pol έχει ήδη φροντίσει για αυτό… Δημιούργησε ένα γκράφιτι στη μνήμη του καλλιτέχνη, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πλαταιών και Λεωνίδου στο κέντρο της πρωτεύουσας.



Ο Κώστας Βουτσάς αποχαιρέτησε σήμερα τον Τζίμη Πανούση!

Ο Τζίμης Πανούσης “έφυγε” από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου, ωστόσο, ο Κώστας Βουτσάς του είπε σήμερα “αντίο” μέσα από τη σελίδα του στο facebook.

 

Όπως εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός, το Σάββατο έγινε ξανά παππούς και δεν πρόλαβε να γράψει κάτι.



Θρηνούν στην Πάρο και στην Αντίπαρρο για τον Τζίμη Πανούση

Καλλιτέχνης αυτοδίδακτος, ανατρεπτικός, πληθωρικός, ενίοτε αθυρόστομος και άκρως σατυρικός, τραγουδοποιός, τραγουδιστής, ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός, συγγραφέας και performer, άφησε το στίγμα του στην ελληνική καλλιτεχνική σκηνή και αγαπήθηκε για το ιδιοφυές ταλέντο του και την ιδιαίτερη, μοναδική καυστική ματιά του απέναντι στα κοινωνικά δρώμενα.



Δείτε πως αποχαιρετούν τον Τζίμη Πανούση οι συνεργάτες του

Ο θάνατος του Τζίμη Πανούση έχει σκορπίσει θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και τους πολλούς θαυμαστές του.

Μάλιστα, όποιοι μπαίνουν στο προσωπικό site του Τζίμη Πανούση, «www.tzimakospanousis.gr», βλέπουν έναν στίχο με άσπρα γράμματα, σε μαύρο φόντο, από το τραγούδι «Ο λάκκος με τ' αστεία».