Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

τζιχαντιστης



Παραμένει για δεύτερη ημέρα στη «νεκρή ζώνη» ο 39χρονος Αμερικανικής υπηκοότητας τζιχαντιστής

Συνεχίζει για δεύτερη ημέρα να βρίσκεται στη νεκρή ζώνη ο Αμερικανικής υπηκοότητας τζιχαντιστής, που προσπάθησε να απελάσει χθες Δευτέρα προς την Ελλάδα η Τουρκία, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο DHA, αποκαλύπτοντας παράλληλα και τα στοιχεία του.



Θρίλερ στον Έβρο: Τζιχαντιστής βρίσκεται στη νεκρή ζώνη μεταξύ Ελλάδας–Τουρκίας

Θρίλερ στον Έβρο - Τουρκικά ΜΜΕ: "Τζιχαντιστής εγκλωβισμένος στη νεκρή ζώνη Ελλάδας - Τουρκίας"

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Δευτέρας στον Έβρο και συγκεκριμένα στις Καστανιές.



Ντοκουμέντο: Τζιχαντιστής ποζάρει στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Βίντεο – ντοκουμέντο από την δράση των αδίστακτων κυκλωμάτων που διακινούν μετανάστες στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ανάμεσά τους είναι και σκληροί τζιχαντιστές. Ένας από αυτούς μάλιστα φωτογραφήθηκε μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, στο Σύνταγμα.



Τζιχαντιστής κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού

Στις φυλακές Κορυδαλλού κρατείται εδώ και τρεις εβδομάδες, ένας 22χρονος Σύρος κατηγορούμενος για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, ο 22χρονος Αμπτουλαζίζ Κ. φέρεται να ήταν μέλος ομάδας που πραγματοποιούσε βομβιστικές επιθέσεις κατά συμμαχικών δυνάμεων χρησιμοποιώντας Drones.



Ένταλμα από Γερμανία - Σύλληψη 27χρονου τζιχαντιστή

Στη σύλληψη ενός 27χρονου Ιρακινού, που φέρεται να είναι μέλος του Ισλαμικού Κράτους, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία στην Αθήνα, σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος των γερμανικών αρχών για τρομοκρατία.



Πάνοπλοι αστυνομικοί και έφοδοι σε σπίτια στο Στρασβούργο

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, με τη συμμετοχή των ειδικών δυνάμεων, βρίσκεται σε εξέλιξη σήμερα το απόγευμα στη συνοικία Νεντόρφ, όπου τα ίχνη του Σερίφ Σεκάτ, του δράστη της επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά, χάθηκαν πριν από δύο ημέρες, μεταδίδουν το Γαλλικό Πρακτορείο και το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.