Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

τζετ σκι



Σύγκρουση τζετ σκι στην Κρήτη, τραυματίστηκε ένας 18χρονος

Δύο νοικιασμένα τζετ σκι συγκρούστηκαν χθες το απόγευμα στα Μάλια της Κρήτης, με αποτέλεσμα οι 18χρονοι οδηγοί τους να πέσουν στη θάλασσα και ο ένας εξ αυτών να τραυματιστεί.



Γιος πλούσιου Άραβα ο 13χρονος που τραυμάτισε 15χρονη στη Μύκονο με τζετ σκι

Ελεύθερος με προφορική εντολή Εισαγγελέα, λόγω ανηλικότητας αφέθηκε ο 13χρονος που οδηγούσε το τζετ σκι που συγκρούστηκε χθες (27.07.2020) το απόγευμα με θαλάσσιο καναπέ στη θαλάσσια περιοχή Πλατύς Γιαλός στη Μύκονο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε στο πόδι ένα 15χρονο κορίτσι.



Ελεύθερος ο 13χρονος που τραυμάτισε με το τζετ σκι 15χρονη στη Μύκονο

Ελεύθερος, με προφορική εντολή του Εισαγγελέα, λόγω ανηλικότητας, θα αφεθεί ο 13χρονος που προσήχθη στο λιμεναρχείο Μυκόνου, όταν το τζετ σκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με θαλάσσιο καναπέ στη θαλάσσια περιοχή Πλατύς Γιαλός Μυκόνου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό, στο πόδι, μίας 15χρονης αλλοδαπής.



Παραλίγο τραγωδία στη Μύκονο: 15χρονη τραυματίστηκε από τζετ σκι που οδηγούσε 13χρονος

Τζετ σκι το οποίο οδηγούσε 13χρονος αλλαδαπός συγκρούστηκε με θαλάσσιο «καναπέ» στη θαλάσσια περιοχή Πλατύς Γιαλός Μυκόνου. Απότέλεσμα ήταν ο τραυματισμός 15χρονης αλλοδαπής στο πόδι.

Στον θαλάσσιο «καναπέ», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ επέβαιναν άλλα τρία άτομα όλοι ανήλικοι που είναι καλά στην υγεία τους.



Σύγκρουση δύο τζετ σκι στην Κρήτη, τραυματίστηκε γυναίκα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μία κοπέλα που τραυματίστηκε στο χέρι καθώς τα δύο τζετ σκι συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην Κρήτη.

 

Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι, ενημερώθηκε Λιμενική Αρχή Χερσονήσου για περιστατικό σύγκρουσης δύο τζετ σκι στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Χερσονήσου.



Κρήτη: Πήγε να βάλει μπροστά το τζετ σκι κι αυτό πήρε φωτιά!

Όλα συνέβησαν στο λιμανάκι στις Γούρνες Ηρακλείου στην Κρήτη. Εκεί, την ώρα που έβαζε μπροστά ένα τζετ σκι – για άγνωστο λόγο – προκλήθηκε βραχυκύκλωμα με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του λιμεναρχείου Ηρακλείου, η πυροσβεστική αλλά και το ΕΚΑΒ.