Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τζένη Μπαλατσινού



Βασίλης Κικίλιας - Τζένη Μπαλατσινού: Οι ευχές τους στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής για την ενθρόνισή του! (ΦΩΤΟ)

Με τα διεθνή μέσα ενημέρωση στραμμένα στο Ναό της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν έγινε χθες η ενθρόνιση, του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής, Ελπιδοφόρου. Στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου μόλις στα 52 του χρόνια βρέθηκαν και πολλοί Έλληνες.



Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Νέες ΦΩΤΟ από τον παραμυθένιο γάμο τους!

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είναι πλέον σύζυγοι! Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένο, καθώς την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του είχε δίπλα του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα μεταξύ αυτών συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες.



Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Σήμερα ο γάμος τους! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις…

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Μόνο λίγες ώρες μας χωρίζουν πια από τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, οι οποίοι σήμερα το απόγευμα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον Θεού και αγαπημένων φίλων και συγγενών.



Τζένη Μπαλατσινού: Είπα στον γιο μου ότι χωρίς αυτόν δε γίνεται γάμος

Φαντάζει απόλυτα λογικό. Η Αμαλία κι η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου είναι πια μεγάλες κοπέλες, ζουν χρόνια στην Αμερική σε πολιτείες που είναι σαφώς πιο προοδευτικές, έχουν διαφορετικές προσλαμβάνουσες, είχαν και καλή ανατροφή από τους δύο γονείς. Άρα δεν χρειάστηκε προσπάθεια για να δεχτούν το γάμο της μαμάς Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια.



Τζένη Μπαλατσινού: Σκεφτόμαστε να κάνουμε παιδί

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στο Πρωινό για τα τηλεοπτικά της σχέδια, το γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνουν μαζί ένα παιδί.

Η Τζένη, την οποία στην εκκλησία θα συνοδεύσει ο γιος της, Μάξιμος Κωστόπουλος, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού, λέγοντας χαρακτηριστικά:



Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Οι πρώτες πληροφορίες για το πού και πότε θα γίνει ο γάμος τους!

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είναι μαζί, ερωτευμένοι και ετοιμάζουν πυρετωδώς τον γάμο τους. Το λαμπερό ζευγάρι κατάφερε να ζήσει ανενόχλητο τον έρωτα του κάτω από άκρα μυστικότητα, παρά το γεγονός ότι όλοι τους θεωρούσαν… χωρισμένους! Η αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα Καθημερινή έπεσε σαν «βόμβα» και μας αιφνιδίασε όλους ευχάριστα.