Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Τζέιμς Καφετζής



Αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής από το Survivor: «Δε θα έβαζα ούτε τα χρήματα, ούτε το έπαθλο πάνω από την οικογένεια μου»

Μια οικειοθελής αποχώρηση σημειώθηκε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor με τον Τζέιμς Καφετζή να αποχαιρετά το ριάλιτι επιβίωσης.



Survivor spoiler: Το δράμα του Τζέιμς Καφετζή με το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα ενημερώσει τον Τζέιμς Καφετζή για το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό ωκεανό.

Στο τρέιλερ του ΣΚΑΪ ο παίκτης του reality επιβίωσης μιλά στην κάμερα φανερά σοκαρισμένος, ενώ δεν μπορεί να κρύψει την αγωνία του.



Αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής από το Survivor; – Όλο το παρασκήνιο

Πολλές είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν τον Τζέιμς Καφετζή να αποχωρεί από το Survivor.

O Νίκος Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», μετέφερε το δικό του ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στον Άγιο Δομίνικο.

 



Ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν πάει στο Survivor – «Δεν υπέγραφε ο γιατρός, σκέφτηκα να πάω με δική μου ευθύνη»

Ο Τζέιμς Καφετζής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» με την Φαίη Σκορδά στην τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ την Πέμπτη (4/1) και αποκάλυψε τον λόγο που τον κράτησε εκτός του Survivor, που θα κάνει πρεμιέρα στις 7 του μήνα στο ίδιο κανάλι.



Survivor: Γεύμα επανένωσης για Τζέιμς Καφετζή και Τριαντάφυλλο

Ο Τζέιμς Καφετζής και ο Τριαντάφυλλος οι οποίοι ήταν σε μεγάλη κόντρα στο Survivor φαίνεται να τα βρήκαν.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν ένα μήνα μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης και η συνάντησή τους έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα.



Τζέιμς Καφετζής, Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης μοίρασαν χαμόγελα στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων

Χαμόγελα χαράς στους μικρούς ασθενείς της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» και του «Ξενώνα» της ΕΛΠΙΔΑΣ σκόρπισαν οι πρώην παίκτες του Survivor James ΚαφετζήςΆννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης, την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021.