Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Τζέφρι Πάιατ



Συνάντηση Κεραμέως - Πάιατ για ανταλλάγες φοιτητών μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας

Να διερευνήσουν περαιτέρω τρόπους συνεργασίας και αμοιβαίας αξιοποίησης των πλούσιων δυνατοτήτων των δύο χωρών, προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας συμφώνησαν η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθηνα Τζέφρι Πάιατ (Geoffrey Pyatt), ο οποίος την επισκέφθηκε σήμερα.



Ο Αμερικανός Πρέσβης ανεβάζει τον πήχη ψηλά για τις σχέσεις Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας και ΗΠΑ

Ο Αμερικανός Πρέσβης κ Τζ Πάιατ, μίλησε στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Ορθοδοξία και αναφέρθηκε στο σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει η Ορθοδοξία για τον ελληνικό πολιτισμό αλλά και στην διεθνή σκακιέρα σε θέματα διπλωματίας και στρατηγικής.



Χειρουργήθηκε στο ισχίο ο Τζέφρι Πάιατ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο ισχίο του ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, ύστερα από ατύχημα που είχε με το ποδήλατο του χθες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αμερικάνικης πρεσβείας Γουίλιαμ Μουράτ, ο Τζέφρι Πάιατ δεν έσπασε τα πόδια του και περιμένει το σχέδιο ανάρρωσής του.



Στην Πρώτη Σερρών ο Τζέφρι Πάιατ - Ξεναγήθηκε στο σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Επίσκεψη στην Πρώτη Σερρών πραγματοποίησε ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ και μάλιστα ξεναγήθηκε στο σπίτι στο οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.



Φωτογραφίες: Με τον οδοντωτό στα Καλάβρυτα ο Τζέφρι Πάιατ

Με τον οδοντωτό έφτασε στα Καλάβρυτα στις 12:35 ο Αμερικανός πρέσβης κ. Τζέφρι Ρ. Πάιατ για ιδιωτική επίσκεψη. 



Ενθουσιασμένος τουρίστας ο Τζέφρι Πάιατ - Το tweet… ύμνος στην Κρήτη!

Στα Χανιά βρίσκεται από χθες ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρυ Ρ. Πάιατ, με αφορμή την εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) που πραγματοποιήθηκε στη Σούδα Χανίων.