Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

τζαμί



ΟΑΣΘ: Έσπασαν τζάμι λεωφορείου επειδή τους έκανε παρατήρηση ο οδηγός

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 27/11, σημειώθηκε περιστατικό βίας εντός αστικού λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής αεροδρομίου στη Θεσσαλονίκη.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 12 όταν ο οδηγός του αστικού έκανε παρατήρηση σε μία παρέα νεαρών ατόμων, αποτελούμενη από τέσσερα άτομα, επειδή άναψαν τσιγάρο μέσα στο λεωφορείο που εκείνη την ώρα ήταν εν κινήσει.



Τζαμί και η Μονή της Χώρας: Ο Ερντογάν εφαρμόζει την απόφαση

Με απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, η Μονή της Χώρας (σ.σ. Μόνη Αγίου Σωτήρος εν τη Xώρα), μια ιστορική εκκλησία που λειτουργούσε μέχρι τώρα ως μουοείο, μετατρέπεται πλέον σε τζαμί.

Η Μονή της Χώρας, ήταν έως τώρα μουσείο και διαθέτει υπέροχα ψηφιδωτά.



Χιλιάδες Τούρκοι μολύνθηκαν από κορωνοιό μετά την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

Κοντά στα 3.000 άτομα θεωρείται ότι έχουν μολυνθεί με τον κορωνοϊό  στη διάρκεια της τελετής επαναλειτουργίας στην εμβληματική Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης στις 24 Ιουλίου, σύμφωνα με τον Τούρκο εμπειρογνώμονα δημόσιας υγείας που μίλησε σε κορυφαίο πανεπιστήμιο.

 

Πυροβολισμοί έξω από τζαμί στη Γαλλία

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από τζαμί στην περιοχή Μπαγιόν της Γαλλίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Le Parisien δύο άτομα τραυματίστηκαν από τα πυρά, ένα εξ αυτών σοβαρά.

Σύμφωνα, επισης, με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλούνται τα γαλλικά ΜΜΕ, ένα αυτοκίνητο έφτασε έξω από το τζαμί το μεσημέρι της Δευτέρας και κάποιος πυροβόλησε.



Έσπασε το τζάμι του λεωφορείου 12

Επιβάτης έσπασε το τζάμι της πόρτας του αστικού λεωφορείου της γραμμής 12 του ΟΑΣΘ. Ο οδηγός κατέβασε όλους τους επιβάτες στη στάση. Διαβάστε τι συνέβη.

Το τζάμι της πίσω πόρτας έσπασε με γροθιά επιβάτης σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.