Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

τύχη



Φένγκ Σούι - Οι 8 "κινήσεις τύχης" για το σπίτι σου

Στη ζωή μας συναντάμε καθημερινά πολλούς τύπους ανθρώπων. Άλλοι πιστεύουν στην ενέργεια, το γούρι ή και το «κακό μάτι».

Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που γελούν κάθε φορά που ανοίγεται τέτοιου είδους κουβέντα. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία τότε σίγουρα θα θέλεις να μάθεις για εκείνα τα πράγματα που φέρνουν τύχη στο σπίτι σου.



Αγόρασε μια παλιά φωτογραφία για 2 δολάρια κι έκανε την τύχη του

Λένε πως μπορείς να βρεις πραγματικούς θησαυρούς σε παλαιοπωλεία και για τον Αμερικανό της ιστορίας μας, αυτό είναι κάτι παραπάνω από αλήθεια.



Έχασαν το σπίτι τους σε πυρκαγιά αλλά η τύχη τους χαμογέλασε ξανά

Πριν από δύο χρόνια, ένα ζευγάρι έχασε το σπίτι του στη μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Φορτ Μακ Μάρεϊ του Καναδά. Πρόσφατα όμως η τύχη του χαμογέλασε ξανά και το έκανε πλουσιότερο κατά 1.000.000 δολάρια Καναδά.



Αν έχεις τύχη... διάβαινε! Κέρδισε στη φορολοταρία με συναλλαγή μόλις 3,7 ευρώ

Το ψάξε-ψάξε τους τυχερούς της φορολοταρίας «παίζουν» εκατομμύρια φορολογούμενοι από το βράδυ της Κυριακής, μετά το πανδαιμόνιο σε όλη την χώρα που προκάλεσαν οι δέκα διαδοχικές κληρώσεις για τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

 

Το πρώτο πράγμα που έκαναν όλοι βέβαια ήταν να μπουν στο site της ΑΑΔΕ για να δουν αν οι ίδιοι έχουν κερδίσει τα 1.000 ευρώ.



Παρασκευή και 13: Γιατί θεωρείται γρουσούζικη;

Σήμερα είναι Παρασκευή και 13 και πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι δεν θα έχουν καλή μέρα, ότι όλα θα πάνε στραβά και ότι θα έχουν κακοτυχία. Ωστόσο, πόσοι γνωρίζουν την προέλευση της παρασκευηδεκατριαφοβίας (paraskevidekatriaphobia) και γιατί υπάρχει ένας σκοτεινό υπόβαθρο γύρω από τον αριθμό 13;

Η ιστορική σημασία της ημερομηνίας



Αφαντη η 29χρονη μητέρα τριών παιδιών από το Μενίδι. Αγωνία για την τύχη της

Μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη της Ιωάννας Χατζημανωλάκη, καθώς οι έρευνες που διεξάγονται από την αστυνομία αλλά και την οικογένεια της προς το παρόν δεν έχουν αποφέρει καρπούς.

Δέκα ημέρες συμπληρώνονται από την εξαφάνιση της 29χρονης μητέρας από το Μενίδι με καταγωγή από την Κρήτη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 25 Απριλίου από το σπίτι της.