Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

TV



Η Τζούλια Νόβα εγκαταλείπει την tv για την ζωγραφική

H Τζούλια Νόβα αποφάσισε ν’ αφήσει την τηλεόραση και τον «Τροχό της τύχης» και ν’ αφοσιωθεί στην μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από την ζωγραφική.

«Από μικρή ασχολούμουν με τη ζωγραφική, είναι η μεγάλη μου αγάπη, αλλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την είχα παραμελήσει.



Επιστρέφει στην μικρή οθόνη ο Τζορτζ Κλούνεϊ

O Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ θα κάνει την παραγωγή, τη συν-σκηνοθεσία και θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά "Catch-22", μια μεταφορά του αντιπολεμικού μυθιστορήματος του Τζόζεφ Χέλερ, υπογράφοντας την επιστροφή του σχεδόν 20 χρόνια αφού εγκατέλειψε την τηλεοπτική σειρά "Στην Εντατική".



7 γνωστοί παρουσιαστές που εξαφανίστηκαν από την tv

Πριν 20 περίπου χρόνια και οι 7 ήταν στον αφρό της δημοσιότητας. Τα κανάλια πόνταραν πολλά σε αυτούς, οι τηλεθεατές δεν έπαιρναν τα μάτια από τις εκπομπές τους και το μέλλον έμοιαζε ευοίωνο για όλους. Κάποιοι παρουσίαζαν προγράμματα που θα θυμόμαστε για χρόνια.



Ο σωστός τρόπος να καθαρίζεις την flat screen TV

Σας προκαλούμε. Πλησιάστε τώρα την τηλεόρασή σας που είναι κλειστή και παρατηρήστε την οθόνη. Ναι, αυτό το άτιμο πράγμα που λέγεται σκόνη πηγαίνει παντού και έχει μία τάση να καλύπτει τα πάντα. Οι plasma και LCD flat screen τηλεοράσεις έχουν συνήθως μπόλικες ίντσες και όσο μεγαλύτερες είναι τόσο περισσότερο χώρο βρίσκει η σκόνη για να απλωθεί.



1966, πρώτο δελτίο στην TV: «Ετοιμοι; Καλή αρχή, πάμε!»

Στις 23 Φεβρουαρίου 1966, στις 6 το απόγευμα, ξεκίνησε η πρώτη επίσημη τηλεοπτική εκπομπή στην Ελλάδα. Η τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Κυπραίου επί μιάμιση ώρα βρισκόταν μπροστά στην κάμερα, παρουσιάζοντας σύντομες ειδήσεις, σχόλια και ντοκιμαντέρ.

 



Συνέδριο για το περιεχόμενο στην TV και το video

Έντονο θα είναι το ελληνικό στοιχείο στο TV & Video Conference (www.tvandvideoconference.gr) που διοργανώνει το «Marketing Week» την επόμενη Παρασκευή στο αμφιθέατρο «Maroussi Plaza».