Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

τσίμπημα σφήκας



Θρήνος για τον 30χρονο που πέθανε από τσίμπημα σφήκας. Σήμερα η κηδεία του

Αποχαιρετούν σήμερα συγγενείς, συγχωριανοί και φίλοι τον 30χρονο Αντώνη Χαρακιανάκη από τον Προφήτη Ηλία, που δέχθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου θανατηφόρα τσιμπήματα από περισσότερες από μία σφήκες και έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.



Θρήνος: Νεκρός πατέρας δύο παιδιών από τσίμπημα σφήκας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Προφήτη Ηλία στην Κρήτη, που θρηνεί για το χαμό του 30χρονου Αντώνη Χαρακιανάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας υποστεί αλλεργικό σοκ μετά από πολλαπλά τσιμπήματα από σφήκες.



Τραγωδία: Νεκρός μετά από τσίμπημα σφήκας

Έχασε τελικά την μάχη για την ζωή ο 27χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ μετά από τσίμπημα σφήκας.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα όταν ένα έντομο τσίμπησε τον νεαρό άνδρα στον Προφήτη Ηλία με αποτέλεσμα ο ίδιος να υποστεί αλλεργικό σοκ.



Μαγνησία: Στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης νεκρή από τσίμπημα σφήκας

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια 53χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών και ανερχόμενο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Μαγνησία, που έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια του συζύγου της μέσα στο σπίτι τους από το τσίμπημα μιας σφήκας!



Κρήτη: Πατέρας τεσσάρων παιδιών ο 47χρονος που πέθανε από τσίμπημα σφήκας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ηράκλειο από τον χαμό του 47χρονου οποίος εξέπνευσε μετά από τσίμπημα σφήκας.

Ο άτυχος άντρας, ηλεκτρολόγος μηχανικός στο επάγγελμα, ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και δέχτηκε το μοιραίο τσίμπημα ενώ τρυγούσε σε αμπέλι στις Μαλάδες.