Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

τσαβουσογλου



Σύνοδος ΝΑΤΟ: Σύντομος χαιρετισμός Δένδια με Ερντογάν και Τσαβούσογλου

Σύντομο κοινωνικό χαιρετισμό με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας πριν την έναρξη της σημερινής Συνόδου Κορυφής ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη, όπως το υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter.



Σύνοδος ΥΠΕΞ ΝΑΤΟ: Η κατάσταση στην Ουκρανία στο επίκεντρο σύντομης συζήτησης Δένδια-Τσαβούσογλου

Σε σύντομη συνάντηση στο περιθώριο της Συνόδου των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, ο Έλληνας υπουργός Νίκος Δένδιας συζήτησε με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή αναφέρει ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

 



Τσαβούσογλου για Κυπριακό: «Η ελληνική πλευρά φταίει που οι προσπάθειες απέτυχαν»

Μέρος των δηλώσεων του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μετά τη συνάντησή του με τον Ούγγρο υπουργό Εξωτερικών, Πέτερ Σιγιάρτο, στην Ουγγαρία, αφορούσαν το Κυπριακό και η επικείμενη πενταμερής σύσκεψη, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στα τέλη Απριλίου.



Συνάντηση του Τσαβούσογλου και Στόλτνεμπεργκ στις Βρυξέλλες

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ είχε ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΝΑΤΟ, ο Γενς Στολτνεμπεργκ και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου συζήτησαν μια σειρά θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης στην Ανατολική Μεσόγειο, το Αφγανιστάν και τη Λιβύη.



Προκλητικός Τσαβούσογλου: H Ελλάδα θέλει να μας προκαλέσει- Θα πάθει ζημιά

«H Eλλάδα δεν προσπαθεί να επιλύσει τα προβλήματα αλλά θέλει να μας προκαλέσει, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο το τέλος αυτής της προσπάθειας να μας προκαλέσει. Κι από αυτό θα πάθει ζημιά η Ελλάδα»...
Για ακόμα μια φορά ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, προκαλεί με τις δηλώσεις του.



Συνάντηση Μ.Πομπέο - Μ.Τσαβούσογλου στη Δομινικανή Δημοκρατία

Συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα έχει σήμερα ο Αμερικανός ομολογός του, Μάικ Πομπέο στη Δομινικανή Δημοκρατία.