Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

τσανγκ



Ο Ορέστης Τσανγκ του Survivor θα είναι ο παρουσιαστής της 82ης ΔΕΘ!

Τον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστής της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα έχει ο Ορέστης Τσανγκ, γνωστός σε όλους μας από το δημοφιλές ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Survivor.



Δημοτικός σύμβουλος αποκάλεσε καραγκιόζη τον Ορέστη Τσανγκ

Επίθεση στον αντιδήμαρχο Τουρισμού Σπύρο Πέγκα εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» Γιώργος Αβαρλής, με αφορμή την παρουσία του παίκτη του Survivor Ορέστη Τσανγκ στη συνέντευξη Τύπου για τον Τουρισμό.



Το Survivor έφερε συνεργασία - έκπληξη για τον Ορέστη Τσανγκ!

Με τον δήμο Θεσσαλονίκης θα συνεργάζεται πλέον ο Ορέστης Τσάνγκ, σε μία προσπάθεια της διοίκησης του δήμου να προβάλλει την πόλη και στην αγορά της Κίνας.

Μάλιστα αυτή η συνεργασία ανακοινώθηκε σήμερα κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε από τον δήμο Θεσσαλονίκης, για θέματα τουρισμού.



Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Τσανγκ: Μου είπαν να πω κακά πράγματα για τον Ντάνο (βίντεο)

Αποκαλυπτικός ήταν ο Ορέστης Τσανγκ σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Ορέστης Τσανγκ για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι οι συμπαίκτες του Μαχητές, του έλεγαν να λέει κακά πράγματα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο "διότι έτσι θα μπορούν οι "Διάσημοι" να τον διώξουνε και το κοινό να πει: αφού αυτός είναι έτσι ας φύγει αυτός από το παιχνίδι".

 



Survivor: Η αινιγματική δήλωση Τσανγκ για Ντάνο! Τι εννοούσε!

Η δήλωση του Ορέστη Τσανγκ στο Survivor Πανόραμα που "γεννά" ερωτηματικά. "Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι για πολύ λίγες ημέρες εκεί".



Survivor: Παίκτης άνοιξε το κινητό του και καρφώθηκε!

Στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης θα ανακοινωθεί η αποχώρηση από την ομάδα των «Μαχητών». Υποψήφιοι είναι ο Ορέστης Τσανγκ, η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και ο Γιάννης Σπαλιάρας.