Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

τροπος



Τεστ χαρακτήρα - Τι δείχνει ο τρόπος που τρώμε

Τα μικρά και καθημερινά πράγματα είναι αυτά που δείχνουν πολλά για την προσωπικότητά μας, όπως για παράδειγμα ο τρόπος που συνηθίζουμε να τρώμε. Ανακαλύψτε σε ποια κατηγορία ανήκετε και σκεφτείτε αν έχουμε πέσει μέσα.

Μας συγχωρείτε εκ των προτέρων αν αποκαλύπτουμε περισσότερα απ’ όσα θέλετε για τον χαρακτήρα σας…

 



Μήπως πλένετε λάθος τα χέρια σας;

Μία μελέτη έρχεται να ανατρέψει όλα όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα, για το πλύσιμο των χεριών. Μία καθημερινή συνήθεια, που μάλλον, δεν είχε πάει ποτέ το μυαλό μας ότι δεν την κάνουμε σωστά!



Δίστομο: Ο τρόπος που οι Ναζί εκτέλεσαν το απάνθρωπο αυτό έγκλημα!

Η Σφαγή στο Δίστομο πρόκειται για ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα των Ναζί στην κατεχόμενη Ελλάδα, μια από τις χειρότερες θηριωδίες των Ναζί. Το πρωί της 10ης Ιουνίου 1944 γερμανική στρατιωτική φάλαγγα των Ες-Ες ξεκίνησε από τη Λιβαδειά για την Αράχωβα, με σκοπό την εκκαθάριση της περιοχής από τις αντάρτικες δυνάμεις. 



Υπάρχει ένας τρόπος να μεταφερθείτε σε πτήση στην πρώτη θέση, δωρεάν

Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν θα έλεγε όχι σε μια «αναβάθμιση» του αεροπορικού ταξιδιού του και εκεί που είχε κλείσει οικονομική θέση, να βρισκόταν ξαφνικά στην πρώτη θέση.

Και σύμφωνα με τον Independent, υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος, που ελάχιστοι γνωρίζουν, για να το πετύχετε. Εντάξει, χρειάζεται και λίγη τύχη. Η απάντηση βρίσκεται στη θέση σας.



Όσπρια: Πώς να τα μεγειρέψετε για να αποφύγετε το φούσκωμα

Τα όσπρια περιέχουν κατά μέσο όρο 8% πρωτεΐνες υψηλής διατροφικής αξίας, 20% υδατάνθρακες, 7% φυτικές ίνες και 2% λίπος. 

Είναι καλές πηγές βιταμινών της ομάδας B, σιδήρου και ασβεστίου.

Πολλοί άνθρωποι ωστόσο αποφεύγουν την κατανάλωσή τους, επικαλούμενοι ότι τους δημιουργούν γαστρεντερικά προβλήματα και κυρίως φούσκωμα.



Νέος τρόπος πρόγνωσης του κινδύνου εκδήλωσης καρδιακής νόσου

Μέσω εγκεφαλικών απεικονίσεων ενδεχομένως στο άμεσο μέλλον οι γιατροί να εντοπίζουν τα άτομα που διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο εκδήλωσης καρδιακής νόσου, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Journal of the American Heart Association.