Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ΤΡΟΠΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ



Ανησυχία στο Μεξικό: H τροπική καταιγίδα Νόρα αναμένεται να εξελιχθεί σε τυφώνα

Το Εθνικό Κέντρο για τους Τυφώνες στις ΗΠΑ (NHC) ενημέρωσε ότι η τροπική καταιγίδα Νόρα αναμένεται να εξελιχθεί σε τυφώνα, αργότερα σήμερα.

Το επίκεντρο της Νόρα αναμένεται να προσεγγίσει σήμερα τη νοτιοδυτική ακτή του Μεξικού και να περάσει πολύ κοντά από την ακτή των πολιτειών Χαλίσκο και Ναγιαρίτ αργότερα σήμερα το βράδυ, σύμφωνα με το NHC.



Τροπική καταιγίδα πλήττει την Ταϊλάνδη

Η τροπική καταιγίδα Παμπούκ «σφυροκοπά» την Ταϊλάνδη.

Χιλιάδες άτομα είναι αποκλεισμένα στη νότια ακτή της χώρας ενώ οι Αρχές ακύρωσαν όλες τις πτήσεις αλλά και τις ακτοπλοϊκές μεταφορές εν αναμονή της καταιγίδας, που «χτύπησε» πρώτη την περιοχή Πακ Πανάγκ στην επαρχία Νακχόν Σι Θαμαράτ.



ΗΠΑ: Σαρώνει η τροπική καταιγίδα Γκόρντον, ένα παιδί νεκρό

Η τροπική καταιγίδα Γκόρντον έφθασε χθες Τρίτη το βράδυ στις αμερικανικές ακτές στον Κόλπο του Μεξικού προκαλώντας τον θάνατο ενός παιδιού και στερώντας το ηλεκτρικό από χιλιάδες νοικοκυριά, σύμφωνα με τις αρχές.



Τροπική καταιγίδα «χτυπά» το Μεξικό

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν εκδηλώθηκαν πλημμύρες μετά τις καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσε η τροπική καταιγίδα Λίδια γύρω από το τουριστικό θέρετρο Λος Κάμπος του Μεξικού χθες, ανακοίνωσαν οι αρχές.