Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 -

τροπη



Πακιστανικός εξορκισμός παίρνει περίεργη τροπή

Στο σοκαριστικό αυτό βίντεο ο «ιερέας» αριστερά επιχειρεί να «ξορκίσει» το κακό από έναν άνδρα που κάθεται μπροστά του οκλαδόν.

Την τελετή παρακολουθούν άλλοι δύο άνδρες. Κάποια στιγμή ο ένας εξ αυτών που παρακολουθούν.. αφηνιάζει και αρχίζει να χτυπάει τους πάντες.



Συγκλονιστική τροπή στη δολοφονία του ταξιτζή στην Καστοριά

Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά από ειδικό φρουρό.

Ενώ έχει βρεθεί το όπλο του εγκλήματος, ενώ έχει ομολογήσει ο 30χρονος αστυνομικός ότι δολοφόνησε τον αυτοκινητιστή, δεν έχει βρεθεί το tablet με την κάρτα sim που βρίσκονταν μέσα στο ταξί.



Κρήτη: Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του 40χρονου επιχειρηματία

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση της δολοφονίας του 40χρονου επιχειρηματία που είχε συγκλονίσει το προηγούμενο διάστημα ολόκληρη την Κρήτη, με το πτώμα του να βρίσκεται κοντά σε ρεματιά στην περιοχή της Ρογδιάς.



Νέα υπόθεση bullying στον Αλμυρό-Πήρε απρόοπτη τροπή

Απρόοπτη τροπή πήρε η εκδρομή των μαθητών ενός Γυμνασίου από τον Αλμυρό Μαγνησίας, εξ αιτίας του περιστατικού bullying σε βάρος ενός από αυτούς που δυο συμμαθητές του με τους οποίους διαπληκτίστηκε. Μάλιστα, κατέληξε στην αποβολή των δραστών.



Mirror: Ένοχα μυστικά και ψέμματα πίσω από την υπόθεση του μικρού Μπεν

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του μικρού Μπεν, ο οποίος χάθηκε στην Κω πριν από 25 χρόνια σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror η οποία κάνει λόγο για συγκάλυψη και ψέμματα.



Η μυστηριώδης γυναίκα που βασάνιζε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη- Νέα στοιχεία στην υπόθεση

Νέα στοιχεία βλέπουν το φώς της δημοσιότητας στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ανάμεσα σε αυτούς που τον βασάνιζαν υπήρχε και μια γυναίκα.