Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

τρόμου



Πτήση τρόμου στις ΗΠΑ - Γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο όταν την ρούφηξε το κενό [ΦΩΤΟ BINTEO]

Η Τζένιφερ Ριόρνταν ήταν η γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο όταν τη «ρούφηξε» το κενό από το παράθυρο που έσπασε σε μια πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Ντάλας.

Η Τζένιφερ, η οποία σχεδόν απορροφήθηκε από το αεροπλάνο, καθώς δημιουργήθηκε αναρρόφηση στην καμπίνα, ήταν 43 ετών, μητέρα δύο παιδιών και εργαζόταν ως διευθυντικό στέλεχος σε επιχείρηση.



Πτήση τρόμου στην Αυστραλία: Το αεροσκάφος ταρακουνιόταν για 40 λεπτά από τους κεραυνούς (Βίντεο)

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Qantas στην Αυστραλία όταν το αεροσκάφος του βρέθηκε μέσα σε καταιγίδα ενώ κατευθυνόταν στην πόλη Τάουνσβιλ.

Τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι η πτήση βρέθηκε στο «μάτι» της καταιγίδας για 40 λεπτά με τους επιβάτες να δηλώνουν «άρρωστοι» μετά από όσα έζησαν.



Σοκ: Επίθεση με όπλο και μαχαίρι στον Ουάρντα

Νύχτα τρόμου έζησε ο Αμρ Ουάρντα στην Καισαριανή. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου την στιγμή που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του δέχθηκε επίθεση από δύο αγνώστους με τον έναν να κρατάει όπλο και τον άλλον μαχαίρι, όπως ο ίδιος κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα.



Πτήση - εφιάλτης: Λέγαμε αντίο ο ένας στον άλλο. Ήταν πραγματικά πολύ τρομακτικό

Οι επιβάτες που ταξίδεψαν σε πτήση της AirAsia έζησαν ίσως την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής τους όταν το αεροπλάνο έκανε βουτιά 20.000 ποδιών λίγο μετά την απογείωση. 

Η πτήση QZ535 βρισκόταν μόλις 25 λεπτά στον αέρα, το πρωί της Κυριακής, με προορισμό από το Περθ στο Μπαλί, όταν αναγκάστηκε να επιστρέψει λόγω τεχνικού προβλήματος.



Η πτήση του τρόμου σε αεροσκάφος που έκανε βουτιά 20.000 ποδών (βίντεο)

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι 145 επιβάτες μίας πτήσης από το Περθ της Αυστραλίας με προορισμό το Μπαλί, όταν το αεροσκάφος λίγο μετά την απογείωση έκανε βουτιά 20.000 ποδών.

«Όλοι λέγαμε αντίο ο ένας στον άλλο. Ήταν πραγματικά αγχωτικό. Αμέσως προσπάθησα να στείλω μήνυμα από το κινητό μου τηλέφωνο στην οικογένεια μου» δήλωσε ένας από τους επιβάτες της πτήσης.



Πτήση τρόμου της Air Asia με βουτιά 20.000 ποδών στον αέρα: Λέγαμε όλοι αντίο

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτήσης της AirAsia από την Αυστραλία στην Ινδονησία όταν λίγο μετά την απογείωση το αεροσκάφος έκανε βουτιά 20.000 ποδών.