Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ



Μήνυμα Μητσοτάκη για το θάνατο της Ελληνίδας στη Βαρκελώνη

Ο πόλεμος με την τρομοκρατία θα κερδηθεί, αναφέρει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκoς Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter.
 
«Αυτή τη φορά, στα θύματα της Βαρκελώνης ήταν και μία Ελληνίδα μητέρα. Η μάχη για τη ζωή της χάθηκε. Ο πόλεμος με την τρομοκρατία θα κερδηθεί» γράφει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΝΔ.



Τρομοκρατική επίθεση Βαρκελώνη βίντεο: Ο κόσμος τρέχει να σωθεί από το βαν

Η Βαρκελώνη μετρά τις πληγές της από το μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS με τη διπλή επίθεση στην Καταλονία.

Οι νεκροί έχουν φτάσει τους 16 με την Ελληνίδα μητέρα να είναι κλινικά νεκρή και να χάνει τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ η οικογένειά της αποφάσισε τελικά να δωρίσει τα όργανα της.



Τρομοκρατική επίθεση Βαρκελώνη: Το προκλητικό εξώφυλλο του Charlie Hebdo

Σειρά αντιδράσεων προκαλεί ήδη το πρωτοσέλιδο της εβδομαδιαίας σατιρικής εφημερίδας «Charlie Hebdo», που είναι αφιερωμένο στην πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στη Las Ramblas της Βαρκελώνης, με 15 νεκρούς και περισσότερους από 100 τραυματίες.



Τρόμος από τις αποκαλύψεις τρομοκράτη για τη δράση του ISIS

Οι τρομοκράτες της Καταλονίας επιβεβαίωσαν τα σχέδιά τους και αποκάλυψαν τον τρόπο δράσης τους.



Νεκρός από αστυνομικά πυρά ο μακελάρης της Βαρκελώνης

Επιβεβαίωσε η ισπανική αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας ότι ο φερόμενος ως βασικός δράστης της επίθεσης που διαπράχθηκε στη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα σκοτώθηκε από πυρά των ανδρών της.



Δείτε το 15ο θύμα των τζιχαντιστών: Τον μαχαίρωσε ο μακελάρης για να του πάρει το αμάξι!

Στους 15 ανέρχονται οι νεκροί από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ισπανία, μετά την αποκάλυψη της αστυνομίας ότι ο δράστης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν άντρα μετά την επίθεση με το βαν στη Λας Ράμπλας, προκειμένου να του πάρει το αυτοκίνητο και να διαφύγει.