Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

τροχαίο δυστύχημα



Τροχαίο δυστύχημα στον Έβρο που αποκάλυψε και πέντε κρούσματα κορωνοϊού

Σοκαριστικές εξελίξεις προκάλεσε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου το τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Δαδιάς, που στοίχισε τη ζωή σε έναν παράτυπο μετανάστη και τον τραυματισμό άλλων επτά.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός και ο πολύ σοβαρός τραυματισμός άλλων δύο.



Θεσσαλονίκη: Νεκροί σε τροχαία μία 19χρονη και ένας 41χρονος

Δύο άτομα άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο το βράδυ του Σαββάτου και τα ξημερώματα της Κυριακής σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.



Θεσσαλονίκη: Τροχαίο στον Λαγκαδά – Νεκρός ο οδηγός, τρεις τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας, με συνέπεια να εγκλωβιστεί και να σκοτωθεί οδηγός ΙΧ.



Τρίκαλα: Έφυγε από τη ζωή 18χρονος που είχε εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 18χρονος Θεόδωρος Πάντος, που νοσηλευόταν το τελευταίο δίμηνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έπειτα από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη στις 25 Μαΐου στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων.

Ο 18χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά, έπειτα από σύγκρουση της μηχανής που οδηγούσε με αυτοκίνητο.



Λάρισα: Εικόνες που σοκάρουν σε φοβερό τροχαίο - Σκοτώθηκαν δύο νέα παιδιά - Διαλύθηκε το μοιραίο αυτοκίνητο - Δείτε ΦΩΤΟ

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν λίγο πριν τις 05.00 σήμερα το πρωί. Στο 9ο χλμ. Αγιάς – Λάρισας, στο ύψος του Γερακαρίου, σε μία μικρή ευθεία, έφυγε από τον δρόμοη επιβατικό αυτοκίνητο και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού του οδικού δικτύου.



Γυναίκα οδηγούσε ανάποδα στην Αθηνών-Λαμίας - Σκοτώθηκε η ίδια, τραυματίας ένας οδηγός

Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, ανήμερα της Ανάστασης, από γυναίκα που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα.