Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Τροχαίο ατύχημα



Αττική Οδός: Μεγάλες καθυστερήσεις λόγω σύγκρουσης οχημάτων

Λόγω σύγκρουσης οχημάτων στο ρεύμα προς Ελευσίνα στην Αττική Οδό, σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις αυτή την ώρα.

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με ανακοίνωση και της Αττικής Οδού, υπάρχει καθυστέρηση 20 λεπτών από τον κόμβο Πεντέλης έως και τον κόμβο της Μεταμόφωσης.



Ξάνθη: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» πάνω σε φορτηγό - «Μάχη» για να απεγκλωβιστούν οι επιβάτες

Ένα ιδιαίτερα σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (20.09.2019) στην Εγνατία Οδό στην Ξάνθη, στο ύφος της γέφυρας του Νέστου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ΙΧ αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω σε προπορευόμενο φορτηγό με αποτέλεσμα οδηγός και συνοδηγός του ΙΧ να εγκλωβιστούν.



Θύμα τροχαίου ο Εμίρ Σπάχιτς, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση, νοσηλεύεται ο διεθνής Βόσνιος ποδοσφαιριστής Εμίρ Σπάχιτς, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Βοσνίας. 



Τροχαίο στην Αθηνών Λαμίας - Τεράστιο το μποτιλιάρισμα από καραμπόλα έξι οχημάτων

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 στην έξοδο της Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Λυκόβρυσης, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων.

Ο οδηγός, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του  και προσέκρουσε στην προστατευτική νησίδα.



Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο έπεσε σε τοίχο σπιτιού!

Το σοκαριστικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε στην οδό Γκρατσίου στην Άνω Πόλη, όταν υπό άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να «φύγει σφαίρα» πάνω στο σπίτι.



Σε τεχνητό κώμα μετά από σοβαρό τροχαίο ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Όγκνιεν Κούζμιτς

Σοβαρό τροχαίο είχε τα ξημερώματα της Κυριακής ο Σέρβος σέντερ Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.