Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 -
Μέτριο

12 °C

Σήμερα, 19. Οκτωβρίου 2021

τριπλούνΟλυμπιακοί Αγώνες: Δεν πήρε το εισιτήριο για τον τελικό στο τριπλούν η Βούλα Παπαχρήστου

Εκτός τελικού στο τριπλούν έμεινε η Βούλα Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε, κατά σειρά, άκυρο άλμα, 12,23 μ. και ξανά άκυρο άλμα, μην καταφέρνοντας να περάσει τον τελικό του αγωνίσματος.

Το όριο ήταν τα 14,40 μ.

 «Χάλκινος» ο Ανδρέας Πανταζής στο Ευρωπαϊκό! Φοβερή εμφάνιση με ρεκόρ

Το τέταρτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 που γίνεται στο Μπορός της Σουηδίας και 28ο στην ιστορία του θεσμού πανηγυρίζει η Ελλάδα, με τον Ανδρέα Πανταζή να… περνάει στο λαιμό του το χάλκινο, στο τριπλούν. "Χρυσός" ο Τεντόγλου στη Γλασκώβη!

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο κορυφαίος τριπλουνίστας στην Ευρώπη και το επιβεβαίωσε με μία ακόμη μυθική εμφάνιση, αυτή τη φορά στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου στη Γλασκώβη.
Κάνοντας την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ξανά ιστορία για την Ελλάδα, κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης.Εμεινε 8η η Παπαχρήστου στον τελικό του τριπλούν

Την 8η θέση πήρε η Βούλα Παπαχρήστου στον τελικό του τριπλούν κατά την 3η ημέρα των αγώνων στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην πρώτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες είχε καλύτερο άλμα στα 14.26μ (το πρώτο), ενώ έκανε ακόμη 14.19μ, 14.04μ, 13.99μ, 13.81μ και ένα άκυρο. Η Ιμπαργκουέν και πάλι το χρυσό στο τριπλούν

Η Κολομβιανή νικήτρια της Μόσχας και δεύτερη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου Κατρίν Ιμπαργκουέν κατέκτησε και πάλι το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Πεκίνου, καθώς το άλμα της 14.90 δεν στάθηκε δυνατό να «αμφισβητηθεί» από τις υπόλοιπες αθλήτριες.