Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

τριων



Τι είπε ο Μπουτάρης στο Δημοτικό Συμβούλιο για την επίθεση που δέχθηκε - Την Τετάρτη η δίκη των 3

Αναβλήθηκε για την Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018, η δίκη των τριών ατόμων που συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι συμμετείχαν στην επίθεση που σημειώθηκε σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, το περασμένο Σάββατο.



Το "ευχαριστώ" του Ντόναλντ στον Κιμ για την απελευθέρωση των τριών Αμερικάνων

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εξέφρασε στον  Κιμ Γιονγκ Ουν , ο πρόεδρος της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ υποδεχόμενος τους τρεις Αμερικάνους που απελευθερώθηκαν από τη Βόρεια Κορέα. 

 Μάλιστα, ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε μεγάλη αισιοδοξία για την προγραμματισμένη σύνοδο κορυφής, την οποία οι δύο ηγέτες θα έχουν σύντομα.



Συγκλονιστικό! Ήταν μόλις τριών ετών όταν ξέφυγε από την προσοχή των γονιών της [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Qifeng ήταν μόλις 3 χρόνων όταν χάθηκε σε πολυσύχναστο δρόμο της Κίνας, όταν για λίγα δευτερόλεπτα ξέφυγε από την προσοχή των γονιών της.



Σύρος: Μοναδικές εικόνες από τη συνάντηση τριών Επιταφίων Ορθοδόξων και Καθολικών

Μαγευτικές εικόνες ζουν όσοι βρίσκονται στη Σύρο και έχουν τη δυνατότητα να δουν τη συνύπαρξη τριών Επιταφίων, Ορθοδόξων και Καθολικών, όπως τις μεταδίδει το cyclades24.gr.



Γαλλία: Από τριών χρονών υποχρεωτικά στο σχολείο τα παιδιά

Από τη σχολική χρονιά 2019, το νηπιαγωγείο δεν θα είναι πλέον προαιρετικό στη Γαλλία: ο Εμανουέλ Μακρόν αποφάσισε να μειώσει από τα έξι στα τρία χρόνια την ηλικία από την οποία η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική, ένα μέτρο συμβολικό που έχει κυρίως στόχο να αναγνωρισθεί η θέση του παιδικού σταθμού, καθώς σχεδόν όλα τα παιδιά πηγαίνουν ήδη σε παιδικό σταθμό απ' αυτή την ηλικία.



Αυτό που έπαθε μια 44χρονη μητέρα τριών παιδιών, από ξυραφάκι

Ένα μικρό, ανεπαίσθητο, κόψιμο στο ξύρισμα από...
το καινούργιο ξυραφάκι της προκάλεσε μια πάρα πολύ σοβαρή μόλυνση από σαρκοφάγο βακτήριο, η οποία την έριξε σε κώμα και της προκάλεσε εκτεταμένες πληγές και απώλεια δέρματος και ιστού στα πόδια της.