Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

τριντο



Αποκάλυψη για την «πρώτη κυρία» του Καναδά – «Είχε σχέση με γνωστό γιατρό» πριν από το διαζύγιό της με τον Τζάστιν Τριντό

Η πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο της Σοφί Γκρεγκουάρ με τον Καναδό πρωθυπουργό, Τζάστιν Τριντό, υπήρξε ο Αργεντινός παιδοχειρουργός, Μάρκος Μπετόλι, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε μια αγωγή διαζυγίου που υποβλήθηκε εναντίον του γιατρού, όπως αποκαλύπτει ο βρετανικός Τύπος, επικαλούμενος καναδικά ΜΜΕ.



Αεροπορική τραγωδία στο Ιράν: Ο Τριντό ζητεί απόδοση ευθυνών και δικαιοσύνη

Eμφανώς συγκινημένος, ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό δήλωσε ότι θα επιδιώξει «απόδοση ευθυνών και δικαιοσύνης» για τους υπεύθυνους της αεροπορικής τραγωδίας στο Ιράν, στην οποία βρήκαν τραγικό θάνατο 176 άνθρωποι.

Ο ίδιος συμμετείχε σε επιμνημόσυνη τελετή που έγινε στο Έντμοντον της Αλμπέρτα.



Τραμπ: Συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον Τζάστιν Τριντό για τη νίκη του

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνεχάρη τον πρωθυπουργό του Καναδά και ηγέτη του κόμματος των Φιλελευθέρων Τζάστιν Τριντό τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης για τη νίκη του στις ομοσπονδιακές βουλευτικές εκλογές στον Καναδά που διεξήχθησαν χθες.



Καναδάς: Παραπαίει ο... cool πρωθυπουργός Τριντό

Αβέβαιη φαίνεται η επανεκλογή του Τζάστιν Τριντό στον Καναδά. Ο χαρισματικός πρωθυπουργός φθείρεται από ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και σκάνδαλα, αλλά ελπίζει να επωφεληθεί από την αδυναμία των αντιπάλων του.



Τριντό: Δεν συγκρίνεται με τίποτα η γιορτή της Ελληνικής Aνεξαρτησίας

Την αγάπη του για την Ελλάδα εξέφρασε ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζαστίν Τριντό ο οποίος παρακολούθησε την παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην περιφέρεια Παπινάου του Μόντρεαλ.

Ο κ. Τριντό στη συνέχεια ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram με τον ίδιο να χαιρετά τους Ελληνοκαναδούς αλλά και να κρατά την ελληνική σημαία μαζί με την καναδική.



Τζάστιν Τριντό και Ντόναλντ Τραμπ συζήτησαν για τον χάλυβα και τη NAFTA

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό υπογράμμισαν τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξής τους, «τη σημασία» που δίνουν στο «να οδηγήσει σε ικανοποιητικό αποτέλεσμα» η επαναδιαπραγμάτευση των όρων της συμφωνίας ελεύθερων εμπορικών συναλλαγών της βόρειας Αμερικής (NAFTA), καθώς ο έβδομος κύκλος των συνομιλιών που διεξάγουν η Ουάσινγκ