Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

τρικ



Τρικ για να μαζέψεις όλα τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα εύκολα και γρήγορα

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι ζημιές όμως τα ατυχήματα συμβαίνουν παρά τη θέλησή μας. Ακόμα και όταν σπάσει κάποιο αγαπημένο μας αντικείμενο ή κάτι που έχει χρηματική αξία αν όχι και συναισθηματική ή αν σπάσει απλά ένα γυάλινο ποτήρι, αυτό που έχει σημασία είναι να μην τραυματιστεί κανένας. 



Το έξυπνο τρικ για να κλείνετε αεροστεγώς τα τρόφιμα (βίντεο)

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά προϊόντα για να κλείνεις αεροστεγώς τα τρόφιμα που θες να αποθηκεύσεις.

Ωστόσο με αυτό το απλό κολπάκι μπορείς να έχεις το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις κανένα από αυτά τα προϊόντα.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι σακούλες αποθήκευσης τροφίμων με το γνωστό πλαστικό "φερμουάρ" και μία λεκάνη νερό.



Τρικ ομορφιάς που μπορείς να κάνεις με ένα κουτάλι

Ένα κουτάλι μπορεί να γίνει σύμμαχος σου στο καθημερινό μακιγιάζ ή στην περιποίηση του δέρματος. Έτσι δεν είναι δεδομένη η χρήση του μόνο για το φαγητό αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πάρα πολλούς τρόπους και κυρίως μπορεί να σε κάνει να λάμπεις.



Ετσι θα γλιτώσετε τις κατασχέσεις από την εφορία

Σε βραχνά για πάνω από 900.000 φορολογουμένους με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τις φορολογικές αρχές εξελίσσονται πλέον οι κατασχέσεις σε εισοδήματα και περιουσιακά τους στοιχεία.



Με αυτό το απλό τρικ ο ανεμιστήρας σας θα λειτουργήσει σαν κλιματιστικό!

Διανύουμε ένα αρκετά ζεστό καλοκαίρι και όλοι θέλουμε να έχουμε δροσιά μέσα στο σπίτι. Δείτε δύο εύκολα τρικ που μπορούν να «βοηθήσουν» τον ανεμιστήρα σας να λειτουργήσει πολύ αποτελεσματικά. Ακολουθώντας τα θα μπορείτε να κλείσετε για λίγες ώρες το κλιματιστικό που καίει, συνήθως, περισσότερο ρεύμα.

► Τρικ Νο1: Βάλτε τον ανεμιστήρα στο σωστό σημείο



To κόλπο που μειώνει το άγχος αν φοβάσαι τα αεροπλάνα

Για κάποιους από αυτούς που θα ταξιδέψουν με αεροπλάνο η όλη διαδικασία αντιμετωπίζεται ως Γολγοθάς καθώς τους κυριεύει άγχος για το γεγονός ότι βρίσκονται σε κάποιο σημείο κάπου πάνω από τα 30.000 πόδια από την επιφάνεια της Γης.