Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

τριανταφυλλος



Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος στον Λιάγκα για τα έσοδα που δήλωνε το 2019: «Ήμουν πολύ λίγος τότε»

Την οργή του για τα όσα ακούγονται σε βάρος του, για τα έσοδά του το 2019 αλλά και για τον «πάρτι» φοροδιαφυγής στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι εξέφρασε την Πέμπτη (25/1) ο Τριαντάφυλλος. «Ήμουν πολύ λίγος τότε είπε αναφορικά με το ποσό που είχε δηλώσει στην εφορία.



Τριαντάφυλλος: «Στο Survivor μπήκα 91 κιλά και βγήκα 70 – Πέρασα 6,5 μήνες σε μια ζούγκλα»

Ο Τριαντάφυλλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «μπήκα 91 κιλά και βγήκα 70».

«Το Survivor για εμένα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό μου, ό, τι και να γίνει, γιατί πέρασα 6,5 μήνες σε μια ζούγκλα.



«Τυχάρπαστοι που βγήκαν σε ένα ριάλιτι και πρέπει σώνει και καλά να κατακτήσουν μία θέση σε πάνελ» – Η έκρηξη του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα

Ασχολούμαστε με μία εκπομπή φάντασμα, αυτό είναι ανωμαλία και διαστροφή» είπε ο Γιώργος Λιάγκας για το πρωινό του Σαββατοκύριακου στο Open για το οποίο ακούμε αλλά δεν βλέπουμε και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι – δηλαδή όσοι έχουν ακουστεί ότι θα συμμετέχουν στο πρότζεκτ τον ψέγασαν. Μετά λοιπόν τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Τριαντάφυλλο, τις τελευταίες ώρες απάντηση του έστειλε και η Μαριάντα Πιερίδη το



Survivor: Γεύμα επανένωσης για Τζέιμς Καφετζή και Τριαντάφυλλο

Ο Τζέιμς Καφετζής και ο Τριαντάφυλλος οι οποίοι ήταν σε μεγάλη κόντρα στο Survivor φαίνεται να τα βρήκαν.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν ένα μήνα μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης και η συνάντησή τους έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα.



Τριαντάφυλλος Παντελίδης: «Να βοηθήσουμε κόσμο στην μνήμη του Παντελή»

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, μετά την κοινή απόφαση που πήρε με τους γονείς του, θέλησε να γίνει ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά τις επαναλαμβανόμενες εκδηλώσεις που γίνονται στη μνήμη του αδικοχαμένου αδελφού του, Παντελή, και να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.