Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

τρια



Τρία: Το έλλειμμά της Ιταλίας είναι περιορισμένο»

Ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών, Τζοβάνι Τρία, αναφέρθηκε και πάλι στον κρατικό προϋπολογισμό της χώρας και στις κριτικές τις Ευρωπαϊκής Επιτροπής.



Τα τρία είδη φιλίας κατά τον Αριστοτέλη

Η φιλία κατά τον Αριστοτέλη:

Τρία τα είδη της, μόνο το ένα αξίζει πραγματικά Σε ηλικία 17 ετών, ο Αριστοτέλης γράφτηκε στην Ακαδημία του Πλάτωνα, στην οποία θα έμενε για 20 χρόνια. Ο νεαρός Αριστοτέλης θα γινόταν ο καλύτερος μαθητής της Ακαδημίας που ιδρύθηκε από τον άνθρωπο που έμεινε στην ιστορία ως ο πατέρας της φιλοσοφίας.



Εμπρηστική επίθεση σε τρία ΑΤΜ στο Περιστέρι

Σε εμπρηστική ενέργεια αποδίδεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 4:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τρία ΑΤΜ στην οδό Κυκλάμινων στο Περιστέρι.

Οι δράστες πυρπόλησαν τα τρία ΑΤΜ με συνέπεια να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές από τη φωτιά.

Στο σημείο μετέβησαν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα και έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.



Μάνδρα: Τρία επιπλέον σημεία διανομής τροφίμων, εμφιαλωμένου νερού και ειδών ένδυσης και υπόδησης

Στη δημιουργία σταθερού δικτύου διανομής τροφίμων, εμφιαλωμένου νερού και ειδών ένδυσης και υπόδησης, ειδικά για τους κατοίκους του Δήμου Μάνδρας που δεν έχουν πρόσβαση στα τρόφιμα και εμφιαλωμένα νερά που συγκεντρώνει η Περιφέρεια Αττικής στο Δημαρχείο Μάνδρας, προχώρησαν η Περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.



Τρία πύρινα μέτωπα στη Ζάκυνθο

Μετά από τέσσερις ημέρες μάχης με τις πύρινες γλώσσες στη Ζάκυνθο, οι Πυροσβεστικές δυνάμεις επικεντρώνουν τις προσπάθειες τους στα μέτωπα στο Καταστάρι, στο Κοιλιωμένο και στο Παλιό Χωριό- Αγωνία στην Ηλεία - Το μέτωπο προς την Ανάληψη παραμένει ανεξέλεγκτο - Έχει κάψει χιλιάδες στρέμματα δάσους



Λέσβος: Εκβίαζαν επιχειρηματία επί τρία χρόνια

Εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση εκβίασης σε βάρος 48χρονου ημεδαπού καταστηματάρχη στη Λέσβο.