Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

τρένο



Έγκλημα στα Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα σε εισαγγελέα για το «μπάζωμα»

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε σήμερα στη διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας παραγγελία προκειμένου να διενεργηθεί πειθαρχική ευθύνη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ε.



Κομισιόν: Ενέκρινε επένδυση 10 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση 14 συρμών του ΗΣΑΠ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε επένδυση άνω των 10 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Συνοχής για την ανακαίνιση 14 συρμών της γραμμής 1 του μετρό της Αθήνας («ηλεκτρικός»), η οποία συνδέει τον Πειραιά με την Κηφισιά.



Τραγωδία στα Τέμπη: Θα ασκηθούν άλλες πέντε διώξεις

Νέες διώξεις αναμένεται να ασκηθούν που θα αφορούν  σε 4-5 άτομα για την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών. Αυτές θα να είναι  οι τελευταίες. Συνολιά θα καθίσουν στο εδώλιο 40 κατηγορούμενοι.



Έψαχναν για 20 λεπτά την αμαξοστοιχία «1535» στο σταθμό της Οινόης

Δεν έχουν τέλος οι ασυνεννοησίες και οι βλάβες στον ελληνικό σιδηρόδρομο καθώς ακόμα ένα περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή.



Οδοντωτός: Κλείνει προσωρινά τμήμα της γραμμής μέχρι την οριστική αντιμετώπιση των καταπτώσεων

Συνάντηση για την αντιμετώπιση των καταπτώσεων και των κατολισθητικών φαινομένων σε σημεία απ΄ όπου διέρχεται η σιδηροδρομική γραμμή του Οδοντωτού, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πάτρα, μεταξύ της υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνας Αλεξοπούλου, του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη και του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη.



Πολυτραυματίας Τεμπών: Πριν ήμουν ανεξάρτητη, τώρα έχω ανάγκη και νερό να μου φέρουν

Η Ντίνα Μαγδαλιανίδη, μία από τους πολυτραυματίες της τραγωδίας των Τεμπών, μίλησε για την τραγική ημέρα και σημείωσε ότι πλέον αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να μην είναι λειτουργική.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, σημείωσε πως πρώτη φορά πήρε το τρένο και ότι τώρα χρειάζεται βοήθεια σχεδόν σε ό,τι κάνει, ακόμη κι αν θέλει να πιει νερό.