Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

τραυματίστηκαν



Τραυματίστηκε αστυνομικός από όπλο στο Μαρούσι

Ευτυχώς ελαφρά τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης χρήσης όπλων για πεζές περιπολίες.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο σκοπευτήριο στο Μαρούσι όταν κατά τη διάρκεια απογέμισης όπλου, εκείνη εκπυρσοκρότησε η σφαίρα χτύπησε στο πάτωμα και από τα θραύσματα τραυματίστηκε ένας αστυνομικός στο φρύδι και ένας δεύτερος στο αυτί. 



Τρεις τραυματίες από επίθεση με «τοξική ουσία» στο Λονδίνο

Όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, τρεις άνδρες τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο από την επίθεση που δέχθηκαν με «τοξικές ουσίες» στο Δυτικό Λονδίνο σήμερα.

Σύμφωνα με τις αρχές, η επίθεση συνέβη στην περιοχή του Νότινγκ Χιλ περίπου στις 17:00 ώρα Ελλάδας.



Πανηγυρίζοντας τη νίκη της ομάδας τους τραυματίστηκαν 27 Γάλλοι χθες βράδυ

Είκοσι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες βράδυ στη Νίκαια της Γαλλίας, όταν έπεσαν πυροτεχνήματα, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα της γαλλικής εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και την πρόκρισή της στον τελικό, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός και πολλοί άνθρωποι να ποδοπατηθούν.



Επίθεση με αυτοκίνητο στη Βηθλεέμ: Τραυματίστηκαν τρεις στρατιώτες

Τρεις Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν ελαφρά στη Δυτική Όχθη, όταν ένας Παλαιστίνιος επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του, ανακοίνωσε ο στρατός.

Ο δράστης διέφυγε και αναζητείται.



Κατέρρευσε ψευδοροφή σε σχολείο -Τραυματίστηκαν 14 μαθητές

Δεκατέσσερις μαθητές δημοτικού σχολείου στην Μπεζιέρ στην Γαλλία τραυματίστηκαν ελαφρά σήμερα όταν κατέρρευσε η ψευδοροφή της τάξης τους, όπως έγινε γνωστό από την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία.



Ποια είναι τα νέα στοιχεία για τους Ελληνες που τραυματίστηκαν στην επίθεση στο Λονδίνο;

Περισσότερες λεπτομέρειες για το ζευγάρι Ελλήνων, που η Τερέζα Μέι είπε ότι τραυματίστηκε κατά την επίθεση στο Λονδίνο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.  

Εκπρόσωπος της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο μίλησε στον Guardian και είπε ότι μόνο η γυναίκα -μέσης ηλικίας, όπως και ο άντρας- τραυματίστηκε κατά την επίθεση.