Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

τραυματισμοι



Ξύλινη γέφυρα κατέρρευσε στη Μόσχα -Έπεσαν μέσα στο παγοδρόμιο όσοι περίμεναν την έλευση του 2019 - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Τουλάχιστον 13 άτομα τραυματίστηκαν από την κατάρρευση μιας ξύλινης γέφυρας πάνω από ένα παγοδρόμιο σε ένα δημοφιλές πάρκο της Μόσχας.



Η κακοδαιμονία στη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός από τις 25 Οκτωβρίου και μέσα σε έναν μήνα είδε τρία βασικά στελέχη του στην γραμμή κρούσης να τραυματίζονται σε μία... κακοδαιμονία χωρίς προηγούμενο.



Συμπλοκή αλλοδαπών στο Μοναστηράκι - Τρεις τραυματίες

Ομάδες αλλοδαπών συνεπλάκησαν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στην πλατεία Ασωμάτων, στο Μοναστηράκι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις Πακιστανοί, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.



Προσαγωγές και τραυματισμοί μεταξύ αραβόφωνων και Αφγανών στη Μόρια

Συγκρούσεις σημειώθηκαν, χθες τη νύχτα, στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια ανάμεσα σε αραβόφωνους και Αφγανούς αιτούντες άσυλο.

Οι συγκρούσεις ξεκίνησαν περίπου στις 10 το βράδυ και αφορμή αποτέλεσαν προσωπικές διαφορές ανάμεσα σε δυο οικογένειες.



Σκληρή ανακοίνωση από τους αστυνομικούς για τα επεισόδια στο ΣΕΦ: Παίζεται η ζωή μας κορώνα γράμματα

Να περάσουν στην  αντεπίθεση και να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου που θέτει τη ζωή τους σε κίνδυνο καλούν οι συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, τους ένστολους που δέχτηκαν επίθεση με μολότοφ εξω απο το ΣΕΦ αλλά και το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή της Πατησίων. 



Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Μόρια: Τραυματισμοί Ελλήνων από αλλοδαπούς στη Μόρια

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν για μία ακόμη φορά, το βράδυ της Κυριακής, στο κέντρο προσφύγων στη Μόρια, τέσσερις μόλις ημέρες πριν από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο νησί, για το περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο Βορείου Αιγαίου.