Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

τραυματιοφορεας



Ρομά ξυλοκόπησε τραυματιοφορέα στο Ναύπλιο που μετέφερε την έγκυο γυναίκα του - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Αντιμέτωποι με ένα ακόμη περιστατικό βίας από ομάδα Ρομά βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (04/05) το προσωπικό του νοσοκομείο στο Ναύπλιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα Ρομά μετέφερε στο νοσοκομείο Ναυπλίου μια γυναίκα έγκυο με πρόβλημα και σοβαρό κίνδυνο για το έμβρυο και όταν ο τραυματιοφορέας επιχείρησε να την βάλει στο φορείο δέχθηκε επίθεση από τον άντρα της.



Ποινή κάθειρξης 6 ετών σε τραυματιοφορέα για βιασμό δικαστή

Πρόκειται για την δίκη που εκδικαζόταν από τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Εύβοιας, με κατηγορούμενους έναν 35χρονο αστυνομικό και δύο συνομήλικους φίλους του, έναν τραυματιοφορέα του ΕΚΑΒ και τον υπεύθυνο ενός μπαρ στο Γκάζι οι οποίοι κατηγορούνταν για τον βιασμό 44χρονης Δικαστικής Λειτουργού, πρώην Ανακρίτρια και νυν Δικαστής Εφέτης στην Αθήνα.



Τραγικό: Τραυματιοφορέας δολοφονούσε ασθενείς για να παίρνει μίζα 300 ευρώ από κάθε κηδεία

Ένας τραυματιοφορέας 42 ετών συνελήφθη με την κατηγορία ότι δολοφόνησε τουλάχιστον τρεις ασθενείς, εισάγοντας αέρα στις φλέβες τους με ένεση, για να εξασφαλίσει 300 ευρώ για κάθε κηδεία, από τα γραφεία τελετών.



Βόλος: Τραυματιοφορέας έσωσε τη ζωή νεογέννητου

Ένας τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο του Βόλου έσωσε με την παρέμβαση του την ζωή ενός νεογέννητου.

Ο τοκετός για τη νεαρή μητέρα ξεκίνησε στο σπίτι και ολοκληρώθηκε πριν προλάβει να φθάσει στο νοσοκομείο.



Συλλήψεις δύο γιατρών και ενός τραυματιοφορέα για φακελάκι

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο γιατροί και ένας τραυματιοφορέας δημόσιου νοσοκομείου, κατηγορούμενοι για... φακελάκι.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλου.



Κάντο όπως ο Μπέκαμ: Celebrities προσφέρουν ζεστά ροφήματα σε όσους το χρειάζονται

Ο σταρ του ποδοσφαίρου Σερ Ντειβιντ Μπέκαμ προσέφερε ζεστό ρόφημα για να αντέξουν την παγωνιά  σε μια τραυματιοφορέα, που  περίμενε το ασθενοφόρο  αλλά και σε έναν ηλικιωμένο ασθενή.