Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

τραπεζικός λογαριασμός



Ο δήμος Αθηναίων άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό για τους πυρόπληκτους

Τραπεζικό λογαριασμό άνοιξε ο Δήμος Αθηναίων για τη στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών και καλεί φορείς, εταιρείες και πολίτες να ενισχύσουν την προσπάθεια.

Ήδη, περίπου εκατό ιδιώτες έχουν καταθέσει χρηματικό ποσό για τις περιοχές που χρειάζονται άμεσα υποστήριξη, μέσα από μία ολοκληρωμένη παρέμβαση.



Αυτός είναι ο Ειδικός Τραπεζικός Λογαριασμός για την στήριξη των πυρόπληκτων

Για όσους θέλουνε να βοηθήσουνε τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας υπάρχει ειδικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα με τα ακόλουθα στοιχεία.



Άστεγη βρέθηκε με 1 εκατ. ευρώ τραπεζικές καταθέσεις…

Η Fatima Othman ήταν μία άστεγη, γνωστή και αγαπητή σε όλους τους Λιβανέζους, αν και πέθανε πρόσφατα σε ηλικία 52 ετών, χτυπημένη από έμφραγμα.

Η γυναίκα είχε χάσει χέρια και πόδια στον εμφύλιο του Λιβάνου και ζούσε εδώ και καιρό στους δρόμους, με τον κόσμο να της δίνει τρόφιμα και χρήματα σε καθημερινή βάση.



Δέσμευσαν τον τραπεζικό λογαριασμό ενός αγρότη για χρέος.... 9 ευρώ

Κατά τη χθεσινή διαδήλωση των αγροτών στα Φάρσαλα, υπήρξαν και καταγγελίες για δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτών για οφειλές προς το δημόσιο, την ίδια στιγμή που το κράτος τους οφείλει εκατομμύρια ευρώ μόνο από την επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης καυσίμου.



Πώς αν σας κλέψουν το κινητό, μπορούν να ξαφρίσουν τον τραπεζικό λογαριασμό σας!

Είναι γεγονός, ότι στις μέρες μας η διάδραση μεταξύ των συσκευών που χρησιμοποιούμε και της διαχείρισης των οικονομικών μας αυξάνεται. Ακόμη όμως και αν δεν είστε από αυτούς που χρησιμοποιούν smartphone για να ελέγξουν τους λογαριασμούς και να κάνουν τις πληρωμές τους,  είναι πολύ εύκολο να την πατήσετε.